Elindult akadémiánk óvodás programja

Czéh László a Bocskai utcai Gyakorló Óvodában tart foglalkozásokat.

Tovább fiatalodott akadémiánk kerete, hiszen már nem az U7-es a legkisebb korosztályunk. Az ősz során akadémiánk együttműködést kötött a Bocskai utcai Gyakorló Óvodával, ahol Czéh László tart foglalkozásokat a gyerekeknek.

A csütörtöki alkalom is igazán hangos és jókedvű mozgást hozott, a gyerekek élvezik az edzéseket, melyeket Czéh László rengeteg játékkal színesít. Külön öröm, hogy a gyerekek is játéknak fogják fel ezt, az egyórás foglalkozás kulcsmondata Zsombihoz köthető, aki az egyik feladat után azzal bíztatta csapattársait, hogy „nem a győzelem számít, hanem a játék.” Meg kell említeni Zsannát is, aki egyedüli lányként kiemelkedő figyelemmel csinálta végig a feladatokat.

Czéh Lászlót is megkérdeztük természetesen, miként zajlik a munka:

„Tavaly a KTE Labdarúgó Akadémia is kiterjesztette a korosztályok számát, így az egészen pici gyerekekkel is elkezdtünk foglalkozni. Most már óvodás csoportunk is van, ami már akkor is hatalmas siker, illetve nagy érték számunkra, ha egy-két gyereket sikerül felfedeznünk. Jelenleg a Bocskai utcában vagyunk ott, meglátjuk, mit hoz majd a jövő. A gyerekek élvezik, nagyon aranyosak, náluk még nem a foci a lényeg elsősorban, hanem az, hogy mozogjanak.”

További képek facebook oldalunkon!

Szerző: KTE/kteakademia.hu