Elindult a KTE Labdarúgó Akadémia honlapja!

A kteakademia.hu számol be a jövőben az akadémistákkal kapcsolatos hírekről. 

A felnőtt csapat nyártól ismét Kecskeméti TE néven szerepel, immáron az NBIII-as bajnokságban, a nagy múltú klub nevét azonban akadémistáink is viselhetik a 2018/2019-es szezontól.

Az örömteli pillanat alkalmából a felnőtt csapat honlapja megújult, ezt az alkalmat pedig kihasználtuk arra, hogy akadémistáinkról szóló híreinkkel is megújult köntösben jelentkezzünk. A hírek átláthatósága érdekében két szorosan egymáshoz kapcsolódó honlapot terveztünk meg, a kecskemetite.hu az NBIII-as felnőtt együttes híreit, míg a kteakademia.hu a fiatalokkal kapcsolatos információkat gyűjti össze. 

A KTE Labdarúgó Akadémia részéről Kislőrincz György így üdvözölte az akadémia életében kezdődő új korszakot:

„Magam is játszottam és dolgoztam is a KTE kötelékében, számomra így kiváltképpen öröm, hogy újra a KTE család tagja lehetek. Nagyon fontos volt a felnőtt együttes és az utánpótlás szempontjából is, hogy egy nagy múlttal, komoly tradíciókkal rendelkező klub nevét és címerét viselhessük, mely amellett, hogy rengeteg nagy nevű játékost tudhatott a múltban soraiban, több kitűnő tehetséget is kinevelt Kecskemét, illetve a magyar futball számára. A célunk nekünk sem lehet más, az akadémián azért fogunk dolgozni, hogy minél több helyi kötődésű fiatal válhasson közönségkedvenccé. Köszönjük Kisjuhász Gyulának és az egyesületnek a hozzájárulást!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu