Egy pontot tartottunk itthon a Győr ellen

Az U15 pontot szerzett, az U14 sokáig emberhátrányban volt. 

Az U15-ös és U14-es élvonalban a Győr volt ezúttal az ellenfelünk. Lóczi Péter együttese döntetlent ért el, míg Bódi Attila csapata ugyan emberhátrányban is nagyot küzdött, de végül ismét pont nélkül maradtak.

Az U15 jól kezdte a találkozót, aminek gyors gól is lett az eredménye. A 14. percben Győri robbant be jó ütemben egy szögletre, majd a léc alá vágta a játékszert. Az első félidő inkább a hazaiak akarata alapján zajlott ezt követően is, de az ETO szintén egy pontrúgásból egyenlített, az első kísérlet még ak apufán csattant, de a kipattanót már befejelte Molnár. Fordulás után inkább a győriek tudtak helyenként dominálni, de újabb gól már nem született.

U15: KTE LA – Győr 1-1 (1-1)

U15 I. osztály, 8. forduló

KTE: Gyapjas – Barkóczi, Szél, Heidrich (Bogdán 39.), Horváth Á. – Szalai, Győri, Kovács Á. – Lengyel, Goretich, Molnár (Pető 68.).

Gól: Győri (14.) ill. Molnár K. (34.)

Lóczi Péter: Igazságos döntetlen született, az első félidőben mi, a másodikban a Győr játszott jobban, voltak helyzetek itt is, ott is. Minden pontot meg kell becsülnünk, minden pontnak jelentősége van! Sajnos megint volt egy komolyabb sérülés a mérkőzésen, Heidrich Bencének jobbulást, várjuk vissza!

Az U14-es együttes kiegyenlített, harcos meccset játszott a győriekkel, melyen az első félidőben a vendégek szereztek vezetést, majd fordulás után egy büntetővel növelték is az előnyt. Bódi Attila csapata nem volt könnyű helyzetben, mert Majoros kiállítása miatt már a 26. perctől emberhátrányban játszottak. A szépítés Gondi találatával így is összejött, de hiába mozgósítottak extra energiákat a gyerekek, egyenlíteni már nem sikerült.

U14: KTE LA – Győr 1-2 (0-1)

U14 I. osztály, 8. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 73.) – Benke, Erhardt (Hábenczius 73.), Gondi, Ruzsa – Majoros, Baranyi (Ludvigh 54.), Fekete (László 54.), Kónya (Kajtár 73.) – Bálint (Szekeres 73.), Átrok (Geiger 73.).

Gól: Gondi (56.) ill. Dobri (22.), Huszár (48.)

Kiállítva: Majoros (26.)

Bódi Attila: Nagyon komoly munkát tett a csapat a mérkőzésbe, de a korai kiállítás sajnos meghatározta a végeredményt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu