Egy pontot itthon tartottunk az Honvéd ellen

Az U14-es együttes egyenrangú partner volt.

Az U15-ös és U14-es élvonalban a Honvéd-MFA volt a KTE LA vendége hétvégén. Az U15 ugyan 3-0-ra kikapott a kispestiektől, de az U14 jó játékkal szerzett pontot.

U15: KTE LA – Honvéd-MFA 0-3 (0-1)

U15 I. osztály, 5. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Visinka, Sebestyén – Balla, Farkas, Hajnal, Fodor (Jócsák 63.) – Csányi (Szabó B. 41.) – Horváth (Major 60.).

Gól: Simon (31., 43.), Szabó (38.)

Paksi Péter: Lelkesen és motiváltan futballoztunk, Tóth és Radnóti teljesítménye kiemelkedő volt, játékuk a többieknek is tartást adott. Kondícióban tudjuk egyelőre felvenni a versenyt az élen lévőkkel.

U14: KTE LA – Honvéd-MFA 1-1 (0-0)

U14 I. osztály, 5. forduló

KTE: Lehotai – Kovács D., Keindl, Gyapjas, Gál – Sódar – Lőrincz (Koncz 79.), Czumbil (Kovács M. 46.), Lukács (Losonczi 61.), Nagy Á. – Gyenes.

Gól: Nagy Á. (71.) ill. Szász (72.)

Csima Gyula: Szeretném azzal kezdeni, hogy gratulálok a felnőtt csapat Dabas elleni sikeréhez! Reméljük, hogy ezt a helyezést az élen az utolsó fordulóig meg is tartják, hiszen a fiataloknak is hatalmas motivációt jelentene, ha egy NBII-es csapat lenne előttük célként. Jára a gratuláció a gyerekeknek is, mert egy nagyon jó és dinamikus meccset játszottunk. Ez nekem és a gyerekeknek is egy nagyon jó erőfelmérő volt, hol tartunk, miben kellene előre lépni. A jó játék mellé jó eredmény is párosult. Azt már most látjuk, hogy szokás szerint nézegetik őket más akadémiákról, sőt, már keresik is őket és a szülőket. Én azt gondolom, hogy számos példa bizonyítja, akár Pekár Laci, vagy a közelmúltból Terbe Boti esete is, hogy nem kell azért 100 kilométerekre utazni, hogy valaki elérje a céljait, pláne Kecskemétről. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu