Egy pontot hoztunk el a Ferencvárostól

Eredmények. 

Hétközi mérkőzésen lépett pályára U13-as és U12-es csapatunk a Ferencváros otthonában. Az idősebbek mérkőzésén nem született gól, a kisebbek vereséget szenvedtek. 

U13: FTC – KTE LA 0-0

U13 Dél-Kelet, 13. forduló

KTE: Endre – Gál, Nyerges Milán, Horváth Á., Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Lőrincz.

Csere: Nyerges Móric, Meggyesi, Nyerges Cs., Mészáros, Riczu, Szenczy, Sápi, Ronkó.

Dócs Dániel: – A mérkőzést jól kezdtünk az első 20 percben tudtuk irányítani a játékot, volt bennünk lendület és több labdát is szereztünk a középpályán, illetve az ellenfél térfelén. Utóbbiból volt talán a legnagyobb helyzetünk amikor kettő az egyben tudtunk kapura törni. Sajnos a lekészítés nem volt pontos, így nem tudtuk gólra váltani a helyzetet. Utána viszont átvette az FTC az irányítást és többször is a kapunk elé szorított minket, védekezésre kényszerítve. Igazán kijátszott helyzetekig nem kerültek a kapu előtt, átlövésekkel próbálkoztak. Büszke vagyok a csapatomra, kimagasló teljesítményt tudtak nyújtani védekezésben, végig koncentráltak voltak. Emellett a labdakihozatalokban is egyre több jó megoldásra vagyunk képesek, jobb döntéseket hozunk.

U12: FTC – KTE LA 8-1

U12 Dél-kelet, 13. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Kárász, Berta, Bagi, Nagymihály G., Takács, Csóka, Czibók.

Csere: Csikai, Ábrahám, Ónodi, Dulai, Nagy A., Csutak, Szabó M., Kiss.

Gólszerzőnk: Kárász

Verebélyi Gábor: – Kicsit elszomorított a mérkőzés, mert úgy éreztem, hogy jól felkészültünk, mindent megbeszéltünk, az öltözőben sikerült feltüzelni a csapatot.  Sajnos a pályán ebből semmit sem kaptam vissza. Hiába beszéltük meg a dolgokat a szünetekben, újra és újra nem valósult meg ezekből semmi. Kedvetlenül, akarat gyengén fociztunk, három-négy játékos hozzáállása és teljesítménye volt ezúttal sajnos csak elfogadható.

Szerző: KTE/kteakademia.hu