Egy lépésre az éremtől az U19

Eredmények.

A KTE LA U19 és U17 lépett pályára ezúttal az Akadémia szekcióból, csapataink veretlenül zárták a hétvégét. Az U19-nek már nagyon kevés kell csak az éremhez.

U19: KTE LA – ZTE 4-1 (1-0)

U19 Alap csoport, 21. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ruzsa, Ladányi, Majoros, Balis, Kárpáti, Tóth L., Balla, Varga B., Fodor. Csere: Béleczki, Virágh, Fazekas, Sebő.

Gól: Majoros (9., 69.), Balis (83.), Virágh (90.) ill. Szindenkovics (81.)

Lóczi Péter: – Győzelmünk megérdemelt, nagyon szép gólokat rúgtunk, a kapufát is kétszer eltaláltuk. Nem játszottunk igazán jól, sok átadási és bosszantó technikai hiba jellemezte a játékunkat, de motiváltabbak és mentálisan erősebbek voltunk, büszke vagyok a fiúkra. Jövő hét végén véget ér a bajnokság, a már hetek óta bajnok Pécs csapatához látogatunk. Jelenleg a második helyről várjuk a mérkőzést, szoros a verseny a dobogóért, céljaink eléréséhez pontot vagy pontokat kell szereznünk, így bravúrra készülünk a Mecsekalján!

U17: Sajóvölgye – KTE LA 1-1 (1-1)

U17 Alap csoport, 21. forduló

KTE: Hajnal – Keindl, Vincze, Fürj, Révész, Kovács M., Sódar, Szabó Bence, Varga M., Szabó Benedek, Osvald.

Gól: Boros (36.) ill. Kovács M. (23.)

Kiállítva: Doszkocs (61.)

Csima Gyula: – Kiváló körülmények, remek pálya várt minket. Az első játékrészben eléggé hullámzó teljesítményt nyújtottunk. A védekező játékunk igen magas szinten működött, de sajnos a támadások szervezésébe, helyzetek kihasználásába sok hiba csúszott. A második félidőben történt kiállítás teljesen átszabta a lehetőségeinket. A védekezésre kellett nagyobb energiát fordítani, de a kontráinkban benne volt a gól. Az egész csapatot dicséret illeti fegyelmezett, tudatos játékáért.

Szerző: KTE/kteakademia.hu