Egy győzelem és egy vereség a mérleg Gödöllőn

Ellentétes meccsek.

A KTE LA U13 és U12 Gödöllőn lépett pályára a kiemelt bajnokságban, ahol az idősebbek nyertek, a fiatalabbak vereséget szenvedtek.

U13: Gödöllő – KTE LA 2-5 (0-4)

U13 Dél-Kelet, 6. forduló

KTE: Lázár – Kis, Baranyi, Czéh – Veréb, Csorba, Lőrincz, Papp – Mező.

Csere: Nagy M., Ónodi, Pulai, Filus, Hegedűs, Gulyás, Németh, Kristóf.

Gól: Gulyás (67., 74.) ill. Mező (7.), Lőrincz (16., 53.), Czéh (20.), Kristóf (25.)

Dócs Dániel: A fiúkkal elkezdtük a héten finomítani a védekezés fázisát, azon belül is a letámadást. Ennek már ezen a meccsen is láttam jeleit, ez is mutatja, hogy mennyire jó eszű, okos játékosokból áll az U13. Az első 20 percben jó játékot mutattunk be. Jól működött a letámadás, együtt mozgott az egész csapat, kombinatívak voltunk, egy-két egyéni hiba csúszott néha be. Olyan helyeken tudtunk labdát szerezni, ahol eddig nem sikerült. Az ellenfél fizikálisan erős volt, ezért főleg a párharcokat erőltették. Az ötödik gólunk egy gyönyörű összjáték után született meg, volt benne lendület, sebesség, kényszerítő, üres területbe indulás, Lőrincz Bercinek már csak az üres kapuba kellett passzolnia. 

A mérkőzés legjobbja: Baranyi Dominik

U12: Gödöllő – KTE LA 4-1 (2-0)

U12 Dél-Kelet, 6. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Kerekes, Gál B., Nyerges Cs. – Kovács K., Horváth Á., Paor-Smolcz – Deák.

Csere: Csorba, Kovács B., Nyerges Mi., Nyerges Mó., Czúth, Oláh, Mészáros, Meggyesi, Turóczy.

Gól: Bucina (8., 50.), Ignátz (13., 49.) ill. Meggyesi (74.)

Verebélyi Gábor: Két hasonló képességű csapat találkozott. A hazai fizikálisan erősebb volt a mieinknél ezért nagyon nehéz volt párharcokat nyerni ellenük. A passzok minőségében jobbak voltak nálunk ez billentette javukra a mérleget, hozzátartozik, hogy a kapott góljainkat óriási egyéni hibák előzték meg. Most is két sorral játszottunk, a lila sor 4-0-ra veszítette el a negyedeit a második fehér sor 1-0-ra hozta.

Szerző: KTE/kteakademia.hu