Egy győzelem és egy vereség a Kerület ellen

Felemás eredmények.

A KTE LA U13-as és U12-es csapatai hétvégén a III. Kerület vendégei voltak. Az idősebbek kikaptak, a fiatalabbak nyertek ezúttal.

U13: III. Kerület – KTE LA 2-0 (1-0)

U13 Dél-Kelet, 12. forduló

KTE: Lázár – Veréb, Szabadi, Kristófik, Filus – Lőrincz, Czéh, Baranyi – Király.

Csere: Németi, Kis, Ónodi, Csorba, Pulai, Hegedűs, Gulyás, Németh, Kristóf.

Gól: Érsek (1.), Geszler (42.)

Dócs Dániel: Egy olyan csapathoz látogattunk, akinek a bajnokságban eddig csak nyertes mérkőzése van, illetve az első hazai meccsen ellenük szenvedtük el a legsúlyosabb vereséget (1-5). A fejlődés mértékét mindenképpen abból a meccsből kiindulva szerettem volna mérni. Védekezésben csapat szinten kimagaslóan tudtunk működni, kevés helyzetet engedtünk ellenfelünknek. Sajnos két egyéni hibát kihasználva tudtak két gólt szerezni. A mérkőzés végig gyors, magas iramú játékot mutatott, sok egyéni hibával mindkét oldalon. Az utolsó 20 percben két kapufát is rúgtunk, egy kis szerencsével döntetlennel térhettünk volna haza.

U12: KTE LA – III. Kerület 7-1 (7-1)

U12 Dél-Kelet, 12. forduló

KTE: Endre – Sápi, Kerekes, Gál M., Szenczy – Kovács K., Horváth Á., Kárász – Deák.

Csere: Tóth B., Turóczi, Ronkó, Kovács B., Bencze.

Gól: Swaine (6.) ill. Deák (2., 3, 9.), Kárász (15.), Kovács K. (23.), Bencze (28.), Ronkó (37.)

Verebélyi Gábor: A mérkőzés elején megszereztük a vezetést a 3. percben már 2-0 volt az eredmény. Utána egy buta gólt kaptunk, de gyorsan megnyugtató előnyre tettünk szert, Deák Gábornak 9 percre volt szüksége, hogy klasszikus mesterhármast szerezzen. A Kerület nem védekezett igazán jól, így az üres területeket jól ki tudtuk használni. Nagyon jól járattuk a labdát a védő és középső zónában. Meglepő, hogy az első félidőben kialakult a végeredmény, a második félidőre viszont mintha elfogytunk volna, nem tudtunk olyan jól focizni, mint az elsőben, igaz, az ellenfél is jobban játszott.

A mérkőzés legjobbja: Horváth Áron

Szerző: KTE/kteakademia.hu