Egy győzelem és egy döntetlen a Budaörs ellen

Az U12 első edzőmeccsét játszotta. 

Két korosztályos csapatunk a Budaörsöt fogadta, az U13-as korosztály magabiztos győzelmet aratott, az U12 kis szerencsével nyerhetett volna.

U13: KTE LA – Budaörs 4-1

KTE: Makádi – Balis, Jócsák, Tóth B., Visinka – Juhász, Fodor, Hajnal – Horváth, Pusztai, Tóth L.

Csere: Polyák, Faragó, Szabados, Mányoki

Gól: Faragó 2, Pusztai, Horváth

Bódi Attila: Az első játékrész főleg kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, kevés lehetőség adódott, de a vezetést meg tudtuk szerezni. Fordulás után egyértelműen fölénybe kerültünk, ami gólokban is megmutatkozott. Nagyon az elején vagyunk még a felkészülésnek, de amit gyakoroltunk, főleg védekezésben, azt a gyerekek jól alkalmazták. A támadójátékunk még kissé esetleges, de az előttünk álló időszakban jön ennek gyakorlása.

 

U12: KTE LA – Budaörs 1-1

KTE: Móczó – Gál, Koncz, Losonczi, Petényi – Terbe, Lőrincz, Bodnár – Csizmadia D.

Csere: Nagy B., Csizmadia L., Bogdán, Doktor.

Gól: Losonczi

Dócs Dániel: Télen két játékosunk, Gyapjas Botond és Petényi Kevin felkerült az U13 keretébe, az edzéseket további betegségek is ritkították, így sajnos mindig kisebb létszámnak tudtunk edzést tartani Sziegl Gábor kollégámmal. Van is egy kis hiányérzetem, de szerencsére a mérkőzésre mindenki hadra fogható lett.  A meccs ennek ellenére végig jó iramú volt, az első félidőben mindkét oldalon adódtak kisebb lehetőségek, gól azonban nem született. A második félidő elején egy büntetővel előnybe került az ellenfél, ezután nagy nyomást helyeztünk rájuk, de sajnos minden helyzetet elpuskáztunk. A sok munka végül csak góllá érett, így döntetlen lett a végeredmény.  A héten egyébként sokat gyakoroltuk a centermozgását és a lekészítését második hullámba, örülök, hogy pont egy ilyen helyzet megoldásából szereztünk gólt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu