Egy győzelem, egy vereség Orosházán

Az U13 továbbra is veretlen.

Folytatódott a régiós bajnokság az U13-as és U12-es korosztály számára, hétvégén Orosházán léptek pályára csapataink. Az idősebbek magabiztos győzelmüknek köszönhetően továbbra is veretlenek, az U12 fordulatos meccsen kapott ki.

U13: Orosháza – KTE LA 1-7 (0-4)

U13 I. osztály, 10. forduló

KTE: Bogdán – Csizmadia D., Keindl, Gál, Koncz – Szabó B. – Lőrincz, Major, Sódar, Dinók – Doktor.

Csere: Csizmadia L., Petényi, Nagy B., Diószegi, Czumbil, Terbe, Kovács M., Gyenes, Bodnár.

Gól: Nagy (33.) ill. Sódar (10.), Lőrincz (22.), Dinók (24.), Csizmadia D. (30.), Petényi (32.), Diószegi (43.), Kovács (59.)

Sziegl Gábor: Az első félidőben tudatosan és tetszetősen játszva rúgtunk négy gólt, míg a másodikban kicsit görcsösek voltunk. Megérdemelten arattunk ilyen különbségű győzelmet.

U12: Orosháza – KTE LA 3-2 (3-1)

U12 I. osztály, 10. forduló

KTE: Katona – Csonka, Simon, Balogh, Hegedűs – Nagy, Kenderes, Kobela – Méhes.

Csere: Hoffman, Fürj, Roza, Laczkó, Agárdi, Gajdos, Baranyi.

Gól: Szatmári (5., 18.), Varga (13.) ill. Nagy (11.), Hoffman (32.)

Torbavecz Tamás: Félgőzzel kezdtünk, kihagytuk a mérkőzés elején a lehetőségeinket. Az első félidőben ellenfelünk háromból három kontratámadást értékesített. Az egész mérkőzésen az eredmény után futottunk, ami görcsössé és idegessé tette a játékosokat. A görcsösség az idő előrehaladtával egyre jobban rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Hiába játszottuk végig a mérkőzést az ellenfél térfelén, a támadóharmadban elfogyott a "tudomány". Az elmúlt 2-3 hét során fantasztikusan dolgoztak a gyerekek, épp emiatt ez egy hatalmas pofon volt, a játékosoknak és nekem is le kell vonni a tanulságokat. Nagyon csalódott és szomorú vagyok.

Szerző: KTE/kteakademia.hu