Egy győzelem, egy vereség a Szolnok ellen

Felemás eredmények. 

A KTE LA U13-as és U12-es csapata hétvégén a Szolnokot fogadta. Az idősebbek nagy különbséggel tudtak nyerni, míg a kisebbek ezúttal nem játszottak jól. 

U13: KTE LA – Szolnok 6-0

U13 Dél-Kelet, 19. forduló

KTE: Lázár – Csorba, Kristófik, Ónodi, Papp – Czéh, Mező, Baranyi – Király.

Csere: Németh, Kis, Szabadi, Filus, Kristóf, Gulyás, Pulai, Hegedűs.

Gól: Czéh (51.), Ónodi (57.), Joó (59 – öngól), Pulai (65.), Kristóf (77.), Gulyás (80.)

Dócs Dániel: – Azt kértem a fiúktól, hogy ezen a mérkőzésen végig irányítsuk mi a játékot, legyen nálunk a labda, legyünk türelmesek, sok lapos passzal, állandóan kialakítva legalább a három irányú játék folytatást. Úgy érzem, amit szerettem volna látni, azt nagy részben vissza tudták adni a srácok. Próbáltunk gyorsan játszani, de az ellenfél jól védekezett főleg a középső harmadban, így a játék nagy része középen folyt, de egy-két lehetőséget így is ki tudtunk alakítani a mérkőzés első felében. Végül a különbség gólokban mérve is a mérkőzés második felére érkezett meg.

A mérkőzés legjobbja: Czéh Barnabás

U12: KTE LA – Szolnok 3-8

U12 Dél-Kelet, 19. forduló

KTE: Endre – Gál B., Horváth, Gál M., Mészáros – Paor-Smolcz, Kovács K., Eiler – Lőrincz.

Csere: Csorba, Riczu, Sápi, Kovács B., Szenczy, Bencze, Turóczy, Czúth, Deák.

Gólszerzőink: Lőrincz 2, Deák

Verebélyi Gábor: – A múlt heti játékunk teljes ellentétje volt ez a mérkőzés. Kényelmesen, akaratgyengén akartunk futballozni, küzdés, akarat, motiváció és futás nélkül, ami miatt elég szomorú vagyok. A vendégek szinte akkor rúgtak gólt, amikor szerettek volna, semmilyen ellenállást nem nyújtottunk velük szemben.

Szerző: KTE/kteakademia.hu