Egy győzelem, egy vereség a mérleg a Törökszentmiklóssal szemben

A harmadik kört rendezték a régiós bajnokságban. 

A KTE LA U13-as és U12-es csapata a Törökszentmiklóst fogadta szombaton, Sziegl Gábor csapata magabiztos győzelmet aratott, Dócs Dánielék kikaptak.

Az első félidőben kétgólos előnybe került az U13-as együttes, előbb Tóth kapott jó labdát, majd hámozta át magát a védőkön is, majd Balla centerezésére Faragó robbant be kitűnően. A második félidőben tovább növelte előnyét a KTE LA, Balla választott beadás helyett lövést, amiből gól is született.

U13: KTE LA – Törökszentmiklós 3-0 (2-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 3. forduló

KTE: Polyák – Balis, Tóth B., Jócsák, Visinka – Fodor, Szabados, Hajnal – Balla, Faragó, Tóth L.

Csere: Makádi, Mányoki, Horváth

Gól: Tóth L. (20.), Faragó (26.), Balla (38.)

Sziegl Gábor: A tavalyihoz képest egy megerősített és masszívabb Törökszentmiklóssal játszottunk, megérdemelt győzelmet arattunk. A kapunk nem forgott veszélyben, elől veszélyesek voltunk, többet is lőhettünk volna. A pálya közepén több kreativitást és hatékonyságot vártam. 

Dócs Dániel együttese rosszul kezdte a találkozót, gyorsan kétgólos hátrányba kerültek, két előre vágott labda okozta a vesztüket. Fordulás után már sokkal jobban játszott az U12, a Törökszentmiklóst szinte kapujához szegezték, de hiába talált be egy gyönyörű összjáték végén Lőrincz, egyenlíteniük már nem sikerült.

U12: KTE LA – Törökszentmiklós 1-2 (0-2)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 3. forduló

KTE: Bogdán – Nagy I., Koncz, Gyapjas – Doktor, Losonczi – Bodnár, Lőrincz, Nagy.

Csere: Csizmadia L., Móczó, Gál, Csizmadia D.

Gól: Lőrincz (45.) ill. Székely (7., 19.)

Dócs Dániel: A mérkőzést nagyon rosszul kezdtük, senki nem találta a helyét az első 20 percben. Ennek meg is lett az eredménye, 2-0-ra elhúzott az ellenfél. A második félidőben teljesen más arcunkat mutattuk, egész félidőn keresztül nem lépett át a térfelünkre a Törökszentmiklós. Folyamatos nyomás alatt voltak, de az utolsó passzok nem sikerültek nálunk, sajnos csak szépítenünk sikerült. A második félidő miatt dicsérni tudom a csapatom.

 

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu