Egy győzelem egy vereség a LUA Baja ellen

KTE LA - LUA Baja párharc a régiós bajnokságban. 

A KTE LA U13-as és U12-es csapata a LUA Baja ellen játszott bajnoki meccseket. Az idősebbek magabiztosan nyertek, a fiatalabbaknak nem jött össze a pontszerzés.

Sziegl Gábor együttese már az első félidőben pontot tett a fontos kérdések végére, rögtön az elején Balla révén használták ki a védelem nagy hibáját, majd Balis szép cselek után növelte az előnyt, szünet előtt aztán Fodor átlövése is befért a léc alá. A második játékrészben nem változott a játék képe, Mányoki és Balla is higgadtan értékesített még egy-egy helyzetét.

U13: KTE LA – LUA Baja 5-0 (3-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 7. forduló

KTE: Polyák – Balis, Nagy K., Tóth B., Visinka – Szabados, Fodor, Hajnal – Balla, Tóth L., Pusztai.

Csere: Makádi, Mányoki, Faragó, Horváth A., Jócsák, Juhász.

Gól: Balla (4., 51.), Fodor (27.), Balis (30.), Mányoki (49.)

Sziegl Gábor: Egy gyengébb képességű csapat ellen arattunk magabiztos győzelmet, de a mutatott játékkal nem voltam elégedett. Kényelmesen játszottunk, nem is köszönt vissza túl sok minden abból, amit eddig gyakoroltunk. Jövő héten Békéscsabára megyünk, az lesz az igazi erőpróba, ott ennél több kell!

Az U12-es csapat egy erősebb Bajával találkozott, akik ellen az első félidőben rengeteg helyzetet hibáztunk el, a vendégek ugyanakkor kihasználták egyetlen hibánkat hátul, így döntetlennel vonultunk a szünetre. A második félidő elején újra hibáztunk, amire már nem volt válaszunk, a vendégek ráadásul további gólokat szereztek.

U12: KTE LA – LUA Baja 1-4 (1-1)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 7. forduló

KTE: Bogdán – Bodnár, Gyapjas, Koncz – Petényi, Lőrincz – Doktor, Losonczi, Nagy B.

Csere: Gál, Móczó, Csizmadia L., Csizmadia D.

Gól: Losonczi (26.) ill. Soós (25., 32.), Hársch (53.), Péter (59.)

Dócs Dániel: Vasárnapi ellenfelünket ismertük, barátságos mérkőzésen már találkoztunk. Sajnos ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Rengeteg helyzetet hagytunk ki, majd egyetlen hibánkat gólra váltotta az ellenfél, amire még volt válaszunk szünet előtt. A szünetben megdicsértem a srácokat, úgy érzem, talán ez volt a legjobb félidőnk. Sajnos nagy hibával kezdtük a másodikat, majd a tempónk lassabb lett, a koncentrációnk is csökkent, kevesebb helyzetet tudtunk már kialakítani. A játék képe nem tükrözi a végeredményt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu