Egy gól döntött az U17 meccsén, nyert az U16

Tovább élnek a dobogós álmok.

A KTE LA U17 és U16 ezúttal a Kaposvárt fogadta hazai pályán. Az idősebbek mérkőzésén egyetlen gól döntött, azt a Kaposvár jegyezte, míg az U16 kitűnő kezdés után végül magabiztosan húzta be a három pontot.

U17: KTE LA – Kaposvár 0-1 (0-1)

U17 II. osztály, 12. forduló

KTE: Cseh – Győrfi (Gulyás 85.), Kuchta, Bányai, Vörös – Csúri, Hatvani (Bellák 63.), Györgye (Bodor B. 63.) – Nagy, Bodor Z., Molnár.

Gól: Szederkényi (30.)

Kiállítva: Széchenyi Márton vezetőedző (91.) – reklamálás

Széchenyi Márton: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Egy pontrúgás utáni kavarodásból kaptunk gólt, ez benne van. Amennyi helyzetet kidolgoztunk, annak alapján rászolgáltunk volna a pontszerzésre, de talán majd Békéscsabán kárpótol minket Fortuna.

U16: KTE LA – Kaposvár 4-1 (2-0)

U16 II. osztály, 12. forduló

KTE: Ásós – Győri, Szél, Szamosi – Patő, Lisku (Kiss 46.), Horváth, Ádelhardt (Bogdán 46.) – Szalai (Angyal 64.), Kovács (Haász 64.) – Gyarmati (Marsa 33.).

Gól: Terestyényi (3. – öngól), Gyarmati (4.), Angyal (50.), Kovács Á. (63.) ill. Papp (72.)

Bódi Attila: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már a 3. percben 2-0-ra vezettünk, ami az egyik oldalról igen pozitív dolog, de a másik oldalról túlzottan megnyugtatott bennünket. A folytatásban is jól játszottunk, de az első félidőben még nem tudtuk lezárni a mérkőzést, pedig lett volna rá a lehetőségünk. Sajnos több sérülés is nehezítette a helyzetünket, de a cseréink jól szálltak be a játékba, és a második félidő elején már bebiztosítottuk a győzelmet.

Szerző: KTE/kteakademia.hu