Egy félidőnyi előnyt ajándékoztunk a DVTK-nak

Csak szépíteni tudtunk ezután.

A KTE LA U19-es csapata ezúttal a DVTK-t fogadta a B-csoportban. A vendégek már az első félidőben három góllal elhúztak, ami a folytatásban soknak is bizonyult, csak a szépítő gólokat sikerült megszerezni.

U19: KTE LA – DVTK 2-4 (0-3)

U19 B-csoport, 5. forduló

KTE: Cseh – Edmilson, Bányai, Kuchta (Pető 83.), Huszka (Busa 66.) – Csúri, Kotroczó – Perlaki, Bellák, Nagy (Bogdán 72.) – Faragó.

Gól: Faragó (84.), Perlaki (90.) ill. Molnár (24., 37.), Bencsík (38.), Illés (70.)

Lóczi Péter: Érdekes mérkőzést játszottunk a DVTK-val, kapitális egyéni hibáink és kishitűségünk miatt már az első félidőben 3 gólos hátrányba kerültünk, sorra ajándékoztuk a könnyű gólokat az ellenfélnek. Viszont a második félidőre magunkhoz tértünk, lőttünk két szép gólt, egy kapufát, kialakítottunk két veszélyes helyzetet is, sikerült legalább kozmetikázni az eredményen. Tetszett, hogy a csapat nem adta fel, küzdött, hajtott a végsőkig. A Diósgyőr jobb csapat, megérdemelten vitték el a három pontot, gyorsaságban, robbanékonyságban, fizikalitásban előttünk járnak. Ami pozitívum, hogy a második félidőben helyenként sikerült ezt a különbséget eltüntetnünk, mertünk passzolni, játszani a játékunkat. Sorra találkozunk a kiemelt akadémiákkal, próbáljuk velük felvenni a versenyt, a velük vívott mérkőzések mind a játékosok fejlődését szolgálják, még ha ez nem is mindig párosul eredményességgel.

Szerző: KTE/kteakademia.hu