Egy arany és két ezüst Kiskőrösön

Kiskőrösön jártak.

A KTE LA U9-es korosztálya két csapattal vett részt a kiskőrösi Vega Ház kupán, melyen az első két helyet szerezték meg végül. Az U10-es együttes az U11-es mezőnyben szerepelt, így is ezüstéremig jutottak.

Fűkő Péter (U9) értékelése: – A Kiskőrös nagyszerű vendéglátó volt, remekül éreztük magunkat. Két csapatunk zárt az élen, a fehér együttes most egy hajszállal jobbnak bizonyult, így ők emelhették magasba a kupát, a liláknak most az ezüstérem jutott. A befejezéseinken lehet javítani, erre nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni, a heti gyakorlatokba is beépítjük. Géró Valentin és Ilyés Benedek különdíjat is kapott, nekik ezúton is gratulálunk!

Filus Gábor (U10) értékelése: – Nagyszerű szervezés mellett, kitűnő csapatokkal találkozhattunk az egy évvel idősebb korosztályban. A Kiskőrös ellen nem kezdtük jól a tornát, két gyors gólt kaptunk, és hiába tettek meg mindent a gyerekek, egyenlíteni már nem sikerült. A többi mérkőzésen már az első perctől kezdve más intenzitással, sebességgel fociztunk. Szép kidolgozott helyzetek, remek támadások és gólok jellemezték a játékunkat. Sajnálom az első mérkőzést, de minden meccsen tanulunk a hibáinkból. A többi mérkőzésen nyújtott teljesítményhez csak gratulálni tudok a srácoknak, hiszen a nap végén a második helyre értünk így be. A torna álomcsapatába Bertus Lóránt került be tőlünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu

Kapcsolódó galéria