Edzőmeccset nyert meg az U13, tornán szerepelt az U12

Folytatódott a felkészülés.

A KTE LA régiós bajnokságban érdekelt korosztályos csapatai is folytatták a felkészülést, Csima Gyuláék edzőmeccset játszottak, Torbavecz Tamásék megyei futsal tornán vettek részt.

U13: Újpest FC - KTE LA 0-5

KTE: Bogdán – Bodnár, Gál, Keindl, Dinók – Gyenes, Kovács, Sódar – Lőrincz, Petényi, Kovács.

Csere: Baranyi, Nagy, Losonczi, Koncz

Gól: Nagy 2, Lőrincz, Petényi, Kovács

Csima Gyula: Voltak a meccsnek jobb és rosszabb fázisai is. Annak ellenére, hogy nem kaptunk gólt, a védekezésünkön lehet még javítani.

Az U12-es korosztály az MLSZ BKMI megyei futsal döntőjén vett részt, melyet Torbavecz Tamás értékelt:

„Vasárnap az MLSZ BKMI által rendezett futsal U13 megyei döntőn vettünk részt. Mindhárom csoportmérkőzésünkön kimondottan jól játszottunk az idősebb mezőnyben, azonban a jó játékhoz ezen a napon eredményesség nem párosult. Csoportmérkőzéseink során a mi játékunk dominált, azonban a helyzetkihasználásunk akadozott a fontos mérkőzéseken, nagyobbnál nagyobb gólszerzési lehetőségeket puskáztunk el. A kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat, és a balszerencsésen kapott gólok miatt egy győzelemmel, egy döntetlennel, és egy vereséggel zártuk csoportunkat, ezzel kiestünk a versenyből. A gyerekek nagy dicséretet érdemelnek, mert minden tőlük telhetőt megtettek a győzelemért a mérkőzéseken!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu