Edzőmeccs után torna sikerek

Arany és ezüst.

A KTE LA U8-as csapata nem unatkozott a pünkösdi hétvégén sem, hiszen előbb edzőmeccset játszottak az Újpesttel, majd tornán vettek részt hétfőn, ahol csapataink játszották a döntőt is végül.

Fűkő Péter értékelése az UTE elleni edzőmeccs után:

„U8-as csapatunk szombaton az UTE Labdarúgó Akadémia növendékeivel találkozott. Úgy érzem, a gyerekek most egy picit fáradtabbak a szokásos edzés, illetve meccsnapokhoz képest. Lassabban hoztunk meg a döntéseket, pontatlanok, védekezésben dekoncentráltak voltunk. Akadtak nagyon szép megoldásaink, de valami apró dolog mindig történt, ami miatt nem tudtuk góllal befejezni támadásainkat. Gyakorolnunk kell védekezésben és támadásban is a kettő az egy elleni szituációkat. A gyerekek mellett én is sok hasznos információval lettem gazdagabb. Örülünk, hogy ilyen ügyes csapatok ellen focizhatunk hétről hétre, tudjuk egymást előre húzni. Az UTE csapatának gratulálunk, hajrá KTE!”

A kiskunhalasi Szilády Kupán két csapattal vett részt korosztályos csapatunk, mindketten a döntőbe is jutottak, így arany és ezüstérmet is szereztek a gyerekek.

Fűkő Péter értékelése:

„Mivel a keretünk megengedte, két egyforma képességű csapattal indultunk hétfőn a Szilády Kupán. A lila csapat fantasztikus volt az egész tornán, előbb a KLC, majd a Honvéd ellen sikerült nyernünk egy izgalmasabb, majd egy vártnál simább találkozón. A következő három csoportmeccsen szintén nem találtunk legyőzőre, így ott is voltunk a döntőben. A fehér csapat szintén mind az öt találkozót győzelemmel zárta, ők is egy szuper napon vannak túl. Kiélezett mérkőzések alakultak ki többször is, a Szilády csapata nehezítette meg legjobban a dolgunkat. Gratulálunk nekik is, nagyszerű meccs volt! A játékba belelendülve már nem volt pardon, az MTK sem tudta megállítani a „törpiket”, így házi döntő alakult ki, ahol 2-2-es döntetlen után büntetőkkel alakult ki a végső sorrend. Gratulálok minden gyereknek, szenzációsak voltak! A torna válogatottjába Körtési Illés és Ilyés Benedek is bekerült.”

A keret tagjai:

Czéh Kamilla, Gyenes Gergő ,Gyenes Benett, Bisztricsány Nimród, Fütyű Milos, Rácz Kornél, Papp Barnabás, Pálnoki Zalán, Hoffman Bendegúz, Ilyés Benedek, Kubránszky Gergő, Molnár Bence, Körtési Illés.

Szerző: KTE/kteakademia.hu