Döntetlenekkel zártunk az élvonalban

Nem bírtak egymással a felek. 

U15-ös és U14-es csapatunk is a Pécs vendége volt, mindkét korosztályban megosztoztak a felek a pontokon. Az U15 hátrányból egyenlített, az U14 kétgólos előnyét nem tudta megtartani. 

Az idősebbek meccsén sokáig nem született gól, inkább a küzdelem dominált. Az 56. percben aztán Gyapjas várt túl sokáig, rossz kirúgása az ellenfelet találta meg, amit Bán révén ki is használt a PMFC. Szerencsére gyorsan jött az egyenlítés is, Lengyel lépett ki egy jó indítással ziccerét pedig gólra is váltotta a 66. percben.

U15: PMFC – KTE LA 1-1 (0-0)

U15 I. osztály, 15. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Heidrich, Horváth Á., Szamosi – Bogdán (Szalai 51.) – Lengyel, Kovács Á. – Barkóczi, Goretich, Molnár (Pető 58.).

Gól: Bán (56.) ill. Lengyel (66.)

Csima Gyula: A játék helyett ezúttal a küzdelem dominált inkább. Mindkét csapat nyerni szeretett volna, de a döntetlen igazságos a látottak alapján.

Az U14 nagyon rossz sorozatban volt, de ezúttal nagyon közel álltak a győzelemhez. Az első 5 percben gyors gólváltás történt, majd a szünet előtt Kónya szép találatával tudtunk vezetést szerezni, amit fordulás után Fekete duplázott meg. Az utolsó percekben azonban nem tudta kihúzni a KTE LA a meccset, a PMFC pontrúgások után tudta otthon tartani az egyik pontot.

Az U15-ös korosztály 9. helyen áll féltávnál. Tabella ITT!

 

U14: PMFC – KTE LA 3-3 (1-2)

U14 I. osztály, 15. forduló

KTE: Radnóti – Szekeres, Benke (Hábenczius 41.), Kónya, Ruzsa – Erhardt (Baranyi 83.), Gondi – Átrok (Geiger 83.), Fekete (Ludvigh 79.), Kajtár (László 60.) – Majoros.

Gól: Bachesz (4.), Nagy (75.), Kaszás (80.) ill. Gondi (5.), Kónya (20.), Fekete (57.)

Bódi Attila: Kicsit csalódottak vagyunk, mert 8 perccel a vége előtt még 3-1-re vezettünk, de a körülményeket és a hozzáállásunkat figyelembe véve büszke vagyok a csapatra. Hiába vívtuk meg az eddigiekhez képest sokkal jobban a párharcokat, a 3 pontrúgásból kapott gól jelzi, hogy van még mit javítani ezen a téren! Az erényeinket 3 akciógólunk jelzi.

Az U14-es korosztály a 16. helyen fejezte be az őszt. Tabella ITT!

Szerző: KTE/kteakademia.hu