Döntetlenekkel indult a tavaszi szezon

A Nyíregyházát fogadtuk.

A KTE LA U15-ös és U14-es csapata szerdán megkezdte a tavaszi szezont, ellenfelünk a Nyíregyháza volt. Az U15-ös meccsen a második félidő elején ugyan vezetést szereztek a vendégek egy kontra után, ám a hajrában Balis kitűnő szabadrúgásával egyenlíteni tudtunk. Az U14-es találkozón csak helyzeteket jegyezhettünk fel, ám a gól elmaradt.

U15: KTE LA – Nyíregyháza 1-1 (0-0)

U15 I. osztály, 14. forduló

KTE: Radnóti – Horváth, Tóth, Jánosik, Dömötör – Hajnal, Gyenes – Csányi, Balis, Balla – Kárpáti.

Gól: Balis (73.) ill. Bertók (46.)

Paksi Péter: Két, közel azonos képességű csapat találkozóján igazságos eredmény született. Az első félidőben újjá alakult védelmünk jól játszott, a középpályásaink és a támadóink ellenben sok hibával, pontatlanul. Szünet után gyorsan hátrányba kerültünk, de végig nyomás alá tudtuk helyezni ellenfelünket, az egész csapat játéka feljavult, így megérdemelten egyenlítettünk.

U14: KTE LA – Nyíregyháza 0-0 (0-0)

U14 I. osztály, 14. forduló

KTE: Péter – Kovács D. (Hoffman 79.), Bodnár, Gyapjas, Gál – Szabó B., Sódar (Czumbil 61.) – Lőrincz (Kovács M. 55.), Lukács, Petényi (Tóth 55.) – Nagy Á.

Kiállítva: Lakatos (78. – Nyíregyháza)

Csima Gyula: Nagyon pozitív, hogy nem kaptunk gólt, ráadásul jól is futballoztunk. Sajnos rúgni sem tudtunk, így elmaradt a győzelem, noha négy-öt helyzetünk is volt. Megpróbálunk ezen is javítani, akkor az Illés Akadémia ellen remélhetőleg meglesz a győzelem is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu