Döntetlen és győzelem a Gyirmót ellen

Az U16-nak be kellett érnie a döntetlennel, Bessenyei duplázott. 

Hétvégén a Gyirmót SE volt a KTE LA U16 és U17 ellenfele hazai környezetben. A bajnoki címre hajtó U16-os korosztály ezúttal döntetlent ért el, az U17 itthon tartotta a pontokat.

Bessenyei Rajmond

Az U17-es meccsen jó játékkal rukkolt elő csapatunk, ez akkor is igaz, ha egy kontrából végül a vendégek szerezték meg a vezetést. Az első félidő végén sikerült egyenlítenünk, Szedmák indította kitűnően Faragót, aki a hosszúba bombázott. A második félidőben Bessenyei pillanatai következtek, aki az 54. percben megszerezte a vezetést, Faragótól került elé a labda, majd kilőtte a rövid alsót. A 67. percben eldőlt a meccs, Fekete szabadrúgását Barkóczi fejelte vissza középre, erre ismét Bessenyei érkezett az ötösön.

Az U16-os meccs jól indult számunkra, a 8. percben Major tekert középre balról, Nagy teljesen üresen fejelhetett a bal alsóba. Egészen a második félidő elejéig vezettünk, ám ekkor egyenlített a Gyirmót: Hécz robbant be középen egy jobbról érkező, lapos beadásra. Bő 10 perccel később ismét előnybe kerültünk, ide-oda pattogott a labda a tizenhatoson belül, végül Major lőtte középre Bodornak, aki 3 méterről nem hibázott. A Gyirmót nem adta fel, egy újabb jobboldali akciót Simon fejezett be góllal, így egy pontot el tudtak vinni.

U17: KTE LA – Gyirmót 3-1 (1-1)

U17 II. osztály, 21. forduló

KTE: Berta – Barkóczi, Treiber, Kovács – Edmilson, Kasztel, Fekete (Szalai 74.), Récsei, Szedmák – Bessenyei, Faragó.

Gól: Faragó (42.), Bessenyei (54., 67.) ill. Ferenczi (14.)

Széchenyi Márton: Nagyon jól játszottunk az egész mérkőzésen. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, noha az ellenfél szerzett vezetést egy kontrából. Innen is sikerült ismét felállnunk, sőt, megfordítani az eredményt. Ezzel a hozzáállással lesz keresnivalónk a jövőben is.

U16: KTE LA – Gyirmót 2-2 (1-0)

U16 II. osztály, 21. forduló

KTE: Cseh – Dénes (Gulyás 77.), Kuchta, Bányai, Vörös – Bellák (Győrfi 56.), Hatvani, Csúri – Nagy (Földi 64.), Bodor Z., Major (Györgye 77.).

Gól: Nagy (8.), Bodor Z. (66.) ill. Hécz (54.), Simon (73.)

Széchenyi Márton: Tudtuk, hogy nehéz meccs következik, hiszen a Vidit legyőzve érkezett hozzánk a Gyirmót. Az akarat megvolt a srácokban, de taktikailag fegyelmezetlenek voltunk, amiért most két ponttal fizettünk.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu