Dobogón telel az U16, nyert az U17 is

Ellentétes féléven vannak túl a csapatok.

A KTE LA U17-es és U16-os csapatai az UTE ellen zárták le az évet. Az U17 nehéz féléven van túl, melyet győzelemmel tudtak szebbé tenni, az utolsó húsz percben tudtak hátrányból fordítani. Az U16 nem először produkált elképesztő végjátékot, hiszen ugyan 3-1-re vezettek, de a hazaiak 4-3-ra fordítottak, de két hajrá góllal így is megnyerték a meccset Bódi Attiláék.

U17: UTE – KTE LA 1-3 (1-0)

U17 II. osztály, 15. forduló

KTE: Bodor B. – Dénes, Kuchta, Bányai, Vörös (Földi 80.) – Győrfi, Hatvani, Csúri – Nagy (Gulyás 80.), Bodor Z., Huszka (Györgye 66.).

Gól: Horváth (5.) ill. Nagy (70.), Vörös (75.), Gulyás (86.)

Széchenyi Márton: Egy nagyon nehéz őszi szezont zártunk le, egy hasonlóan nehéz mérkőzéssel. Az első félidőben kerestük magunkat, igaz, óriási ellenszélben kellett fociznunk, végül sikerült egy góllal kihúznunk. Fordulás után már minket segített az időjárás, hatalmas nyomás alá is tudtuk helyezni az UTE-t, amit végül nem is voltak képesek elviselni. Hátrányból fordítottunk a hajrában, ráadásul idegenben, amihez gratulálok a fiúknak. Remek hozzáállásról tettek tanúbizonyságot!

U16: UTE – KTE LA 4-5 (1-3)

U16 II. osztály, 15. forduló

KTE: Gyapjas – Kiss, Győri, Horváth, Szamosi – Lisku (Ádelhardt 74.), Bogdán – Pető, Kovács, Molnár – Gyarmati (Haász 86.).

Gól: Bogdán (13.), Vass (48., 56.), Kiss (62.) ill. Gyarmati (9., 15.), Győri (22.), Molnár (80., 86.)

Bódi Attila: A szezon legfordulatosabb mérkőzését játszottuk., amit egy betegségekkel és sérülésekkel nehezített hét előzött meg. A kezdőben kettő, a padon három nem teljesen egészséges játékossal kezdtük a mérkőzést, kifejezetten jól! Bár eredetileg nem ezt beszéltük meg, mégis olyan nyomás alá helyeztük az Újpestet, hogy alig tudtak kijönni a kapujuk elől. Agresszíven és helyenként jól játszottunk, vezettünk 3-1-re a félidőben. A második félidőre minden megváltozott, talán elhittük, hogy megvan a meccs, talán a betegségek, sérülések vették el az erőt, de szinte eltűnt a védekezésünk. Az Újpest úgy jött át rajtunk, mintha ott sem lettünk volna és megfordította az eredményt. Én ekkor nem igazán láttam, hogy vissza tudnánk jönni a meccsbe, de a srácok megmutatták, hogy milyen morális erő van a csapatban. Mérhetetlenül büszke vagyok rájuk, mert a szememben egy játékos, egy csapat egyik legnagyobb értéke az a morális erő, amivel egy nehéz helyzetben nem feladja, hanem képes tartalékokat mozgósítani és fordítani a mérkőzésen. Ezt tette most meg a CSAPAT!

Szerző: KTE/kteakademia.hu