Diósgyőrben tartottak Bozsik-programot

Az időjárás ellenére is remekeltek a fiatalok.

A KTE LA U11-es és U10-es korosztályai ismét régiós Bozsik-programon vettek részt, ezúttal Diósgyőrben. Bár az időjárás nem volt kegyes a gyerekekhez, remek teljesítményt nyújtottak.

Verebélyi Gábor (KTE LA U11):

„A hétvégén ismét remek teljesítményt nyújtottak a srácok a hosszú utazás és az időjárás okozta körülmények ellenére. Nagyon jó sebességgel sikerült játszanunk, három győztes mérkőzést kapott gól nélkül hoztunk le. A kapusaink remek formában védtek, a játékszervezésében jelentős szerepet játszottak. Jó volt látni végre, hogy van önbizalmuk, jól érzik magukat a pályán és csapatként tudnak küzdeni egymásért. A különdíjat Pulai Péter kapta.”

Király Dávid (KTE LA U10):

„Az időjárás ellenére remek színvonalú tornán vagyunk túl. A kedvező lebonyolítás miatt nem voltak holtidők a mérkőzések között, ami jól jött nekünk. A héten gyakorolt labdakihozatalok jól működtek az első négy mérkőzésen, ebben sikerült előre lépni. Remek ritmusban, sebességben dolgozott a csapat, büszke vagyok a játékosokra! Köszönöm nekik és a szülőknek is a félév során nyújtott hozzáállást és áldozatokat, hétfőtől elkezdünk készülni a terem időszakra, ahol a technikai fejlesztés fog kiemelt szerepet kapni.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu