Diósgyőrben kezdte a Bozsik-programot az U10 és az U11

Elégedetten értékelhettek az edzők. 

Verebélyi Gábor és Torbavecz Tamás csapatai elkezdték a tavaszi Bozsik tornákat, az első fordulót Diósgyőrben rendezték. Mindkét korosztályos edzőnk elégedetten értékelt a nyitány után.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11):

„A fizikálisan kiemelkedő Nyíregyháza ellen kezdtük a tornát, nem volt könnyű dolgunk, de szervezett védekezéssel jól oldottuk meg ellenfelünk semlegesítését. A fontos párharcokból győztesen jöttünk ki, végül egy szabadrúgás góllal bravúros rajtot vettünk. A Debrecen ellen végig domináltunk, magabiztos győzelmet arattunk, a Békéscsaba ellen is vezettünk már két góllal, ám súlyos hibáinkat kihasználta az ellenfél, így bosszantó döntetlennel kellett beérnünk. A Szolnok ellen végig domináltunk, három gólt is szereztünk, s bár a csapatrészeink között túl nagy távolságok voltak, ezt ellenfelünk csak egyszer tudta kihasználni. Utolsó mérkőzésünkön a DVTK odaszorított minket a kapunkhoz, hátrányba is kerültünk, de labdaszerzéseink után kihasználtuk a diósgyőriek rendezetlenségét, és gyors ellentámadásainkkal megfordítottuk a mérkőzést. Összességében kiválóan sikerült a torna, a jó játék eredményességgel is párosult, 4 győzelem mellett 1 döntetlent könyvelhettünk el. Külön dicséretre méltó, hogy az utolsó 3 mérkőzésünket ugyan pihenés nélkül kellett lejátszanunk, de a gyerekek az minden erőtartalékokat mozgósítva igyekeztek a legjobb teljesítményt nyújtani. Csapatunkból több kiemelkedő teljesítmény közül, Dóka Dávid kapott ezúttal különdíjat kiváló szervező játékáért.”

Verebélyi Gábor (KTE LA U10):

„Nagyon elégedett vagyok a srácokkal, remekül teljesítettek a hétvégén, az egész szezont tekintve is ez volt a legjobb Bozsik tornánk. Az első meccsen bealudtunk a Nyíregyháza ellen, de 3-0-ról is döntetlenre hoztuk végül a meccset. Tulajdonképpen azt az első öt percet leszámítva, végig nyomás alatt tartottuk az ellenfeleinket, többször már az ellenfél térfelén sikerült labdát szereznünk és veszélyes támadásokat végig vinni, az átmenetek is nagyon jól működtek.  Csak a Szolnok ellen botlottunk az utolsó percben bekapott góllal. Több kiemelkedő teljesítmény volt a csapatban, amihez még egyszer gratulálok a fiúknak!”

 

 

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu