Derbit játszott az U14, az MTK kiemelkedik két korosztályban is

Eredmények. 

Négy Pre Akadémia szekcióhoz tartozó korosztályos csapatunk is pályára lépett hétvégén, az U15 és az U14 döntetlent játszott, az U13 és az U12 vereséget szenvedett. 

U15: Vác – KTE LA 1-1 (1-0)

U15 Alap csoport, 9. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Hegedűs, Iványi, Simon, Suoka, Nagy Á., Méhes, Pacsirta, Hoffman.

Csere: Keresztes, Köblös, Utasi.

Gólszerzőnk: Supka

Torbavecz Tamás: – Sok technikai hibával játszottunk. Lassúak voltunk gondolkodásban és fizikálisan is, a párharcokban alulmaradtunk, ezért inkább ellenfelünk dominált. Nem volt meg az átütőerő a támadásainkban, de így is eljutottunk komoly lehetőségekig, azonban az adódó helyzeteink közül csak egyet tudtunk gólra váltani.

U14: KTE LA – Szeged 2-2 (2-0)

U14 Alap csoport (kelet), 11. forduló

KTE: Németi – Csorba, Filus, Nagy M., Ónodi, Kristóf, Lippai, Horváth Á., Czéh, Baranyi, Lőrincz.

Csere: Gulyás, Kaldenecker.

Gólszerzőink: Csorba, Kristóf

Csima Gyula: – Ha minden hétvégén ilyen mérkőzést tudnánk játszani, ilyen tudású csapat ellen, az fantasztikus lenne. Csak gratulálni tudok minden pályára lépő játékosnak. Ónodi Nándor nyújtotta a legjobb teljesítményt ezúttal csapatunkból.

U13: MTK – KTE LA 11-1

U13 Dél-kelet, 11. forduló

KTE: Endre – Meggyesi, Nyerges Cs., Nyerges Milán, Deák Gábor, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Csorba, Gál M., Kerekes, Sápi, Kovács B., Riczu, Szenczy, Kovács K., Ronkó.

Gólszerzőnk: Nyerges Milán

Dócs Dániel: – Ezen a mérkőzésen nem sikerült túllépnünk a saját árnyékunkon. Ugyanúgy 10 gól különbség született a két csapat között. Ellenfelünk a mezőnyből kimagaslik technikai képzettségben. Mi sok technikai hibával játszottunk. Sajnos volt olyan a mezőnyben, akinek több rossz passza volt, mint jó. A harmadik 20 percben volt bennünk sebesség, amikor helyzeteket is kitudtunk alakítani. Elkeserít a különbség, de a rendszer sem jó megítélésem szerint, javítására ötletem is lenne.

U12: MTK – KTE LA 12-1

U12 Dél-kelet, 11. forduló

KTE: Kocsis – Csóka, Kárász, Berta, Kriskó, Nagymihály G., Takács, Szabó M., Czibók.

Csere: Kiss, Ábrahám, Ónodi, Dulai, Nagy A., Börönte, Madarász, Csutak.

Gólszerzőnk: Czibók

Verebélyi Gábor: – Ezen a mérkőzésen kijött a játékosok közötti egyéni és minőségi különbség, az MTK játékosai fizikálisan erősebbek és jobb kordinációs képességekkel rendelkeztek, így csapatként is jobban funkcionáltak. Próbáltuk játszani a saját játékunkat, de ellenfelünk nem hagyott erre területet és időt sem, helyzeteit könyörtelenül kihasználta. Lassan gondolkodva játszottunk hozzájuk képest, sokkal több érintővel és sok technikai hibával. Nagyon sok volt részükről a megelőző szerelés és a fizikális erejüket kihasználva folyamatosan nyerték meg a párharcokat. A nagy nyomás ellenére sok jó dolgot láttam, amit csak az ilyen ellenfelek ellen lehet gyakorolni és átérezni. Sikerült idegenben újabb gólt szereznünk, erre volt még néhány lehetőségünk is.

Szerző: KTE/kteakademia.hu