Debrecenben folytatódtak az élvonal küzdelmei

Az U14 ismét nagyon közel állt egy bravúrhoz.

U15-ös és U14-es korosztályos csapataink Debrecenbe látogattak hétvégén, ahol fiatalabb csapataunk közel is járt egy újabb bravúros eredményhez, végül azonban vendéglátóink örülhettek sikernek.

U15: DVSC-DLA – KTE LA 3-1 (1-0)

U15 I. osztály, 6. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Sebestyén (Jócsák 55.), Visinka – Horváth (Szabados 70.), Farkas, Hajnal, Fodor (Balis 55.) – Balla (Csányi 70.), Kárpáti (Major 48.).

Gól: Kiss (26.), Kohut (41.), Szmáhin (57.) ill. Farkas (70.)

Paksi Péter: A veretlen Debrecen otthonában becsületesen helyt álltunk. Másik rendszerben játszottunk, mint eddig, zártabban védekeztünk, de támadásban enerváltak voltunk. Sajnos két pontrúgásból is gólt kaptunk, ez nagyon bosszantó.

U14: DVSC-DLA – KTE LA 4-2 (2-2)

U14 I. osztály, 6. forduló

KTE: Lehotai (Péter 67.) – Kovács D. (Koncz 41.), Keindl, Gyapjas, Bodnár – Sódar, Czumbil (Petényi 41.) – Lőrincz (Kovács M. 51.), Lukács, Nagy Á. – Gyenes R. (Losonczi 67.)

Gól: Balogh (12.), Szabó (18.), Bernáth (45., 58.) ill. Lukács (35.), Nagy Á. (38.)

Csima Gyula: Az első félidőben gyakorlatilag rögtön 0-2-ről indultunk, ebben benne volt szerintem az is, hogy ez volt az első hosszú túrája ebben a bajnokságban a csapatnak. Fokozatosan javultunk a meccs során, ki is tudtunk egyenlíteni, sajnos a második félidőben előjöttek problémák a védekezésben, nem voltunk elég agresszívak, illetve helyezkedési hibák is becsúsztak, amiket majd javítani kell. 2-2 után átvehettük volna akár a vezetést is, voltak helyzeteink, sajnos a pontosság hiányzott a kapu előtt. Az összkép ezzel együtt jó volt, sorban játszottunk most a legjobb csapatokkal és nem vallottunk szégyent egyszer sem. Most jönnek azok a meccsek, amiken nekünk is többet kell dominálni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu