Csak egy csapatunk nyert ezúttal

Eredmények. 

A KTE LA korosztályos csapatai a legutóbbi fordulóban nem a legjobb meccseiket játszották a szezonban, csak az U12 tudott nyerni.

KTE LA – ZTE 1-1 (0-1)

U19 B-csoport, 9. forduló

KTE: Cseh – Vörös, Kuchta, Győri Á., Ádelhardt – Szamosi, Bellák – Nagy L., Kovács Á., Jakó – Győri B.

Csere: Hegedűs, Haász, Bodor B.

Gól: Bodor B. (93.) ill. Máté (39.)

Lóczi Péter: – Nagyon iramos, és helyenként jó játékost hozó meccset játszottunk, azt kaptuk vissza a ZTE-től, amit vártunk. Visszaálltak, próbálták őrizni az eredményt. Az első félidőben lassan és körülményesen játszottunk, a másodikra feljavultunk és megérdemelten egyenlítettünk. A látottak alapján elégedettek lehetünk, mert nehezen tudtuk feltörni a lelkes és masszívan védekező ellenfelet.

A mérkőzés legjobbja: Kuchta Benedek

Békéscsaba – KTE LA 3-1 (1-1)

U17 C-csoport, 8. forduló

KTE: Kőrösi – Horváth, Tóth, Gondi, Ruzsa – Hajnal, Kajtár – Kárpáti, Kónya, Szabó B. – Karsai.

Csere: Rácz, Sebestyén, Varga B., Balis.

Gól: Borbás (19.), Stumof (54.), Rajsli (74.) ill. Kajtár (5.)

Paksi Péter: – Kajtár parádés, szögletből elért gólja bizakodásra adott okot, de a hazaiak szintén egy szöglet utáni kavarodásból egyenlítettek. Változatos játékot hozott a félidő további szakasza, két komoly lehetőséget is kihagytunk, így döntetlennel vonultunk a szünetre. Fordulás után egyre jobban fáradtunk, a hazaiak pedig éltek a lehetőségeikkel, ezért megérdemelten nyertek.

Szeged-Csanád GA – KTE LA 1-0 (0-0)

U15 Alap csoport, 19. forduló

KTE: Lehotai – Bodnár, Szebellédi, Szabó B., Gyapjas – Sódar, Varga M. – Petényi, Dinók, Pljesovszki – Lőrincz.

Csere: Losonczi, Kovács M.

Gól: Reményik (76.)

Torbavecz Tamás: – Összességében az utolsó percekig jól működött a védekezésünk, jó helyeken szereztünk labdát, és négy nagy helyzetig eljutottunk, azonban a kapussal szembeni szituációkban rossz döntéseket hoztunk. A mérkőzés legvégén súlyos hibát követtünk el védekezésben egy felívelt labdánál, és ellenfelünk egyetlen nagy helyzetét kihasználta. A mérkőzés során támadásépítésben túl sok volt a direkt indításunk, és nem voltunk elég labdabiztosak.

KTE LA – Nyíregyháza 2-3 (2-1)

U14 Alap csoport (kelet), 21. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Laczkó, Hegedűs – Simon – Hoffman, Veres, Méhes, Köblös – Szlovák.

Csere: Kenderes, Nagy, Supka.

Gól: Szlovák (16., 40.) ill. Bagoly (18.), Henkel (48.), Molnár (54.)

Kiállítva: Fürj (44.)

Csima Gyula: – Tavaszunkhoz illet ez a meccs, voltak jobb és rosszabb periódusaink. Amit szerettünk volna, az első félidőben megvalósult, a megszerzett labdákból próbáltuk megjátszani a csatárokat. A második félidőben egy kiállítás és a kényszerű csere teljesen megváltoztatta a mérkőzést. Saját térfelünkre kényszerültünk, sokat szabálytalankodtunk és pontatlanok voltunk. A pontrúgások ebben az összetételben komoly gondot okoztak. A hajrára mindenki rátett egy lapáttal, de a helyzetek kimaradtak. A hozzáállással elégedett voltam, mivel sosem játszottunk még emberhátrányban.

KTE LA – III. Kerület 1-1 (0-0)

U13 Dél-kelet, 21. forduló

KTE: Lázár – Veréb, Kristófik, Ónodi, Papp – Czéh, Mező, Baranyi – Pulai.

Csere: Németi, Csorba, Kis, Szabadi, Lippai, Kristóf, Lőrincz, Gulyás, Király.

Gól: Pulai (46.) ill. Huszár (50.)

Dócs Dániel: – Remélem egy jó visszajelzésnek tekinthetjük a fiúkkal ezt az eredményt és a mutatott játékot. Korábban kétszer kikaptunk tőlük, most úgy játszottunk döntetlent, hogy jobb helyzetkihasználással nyerhettünk volna. Az első 40 percben sokat birtokoltuk a labdát, mi irányítottuk a játékot, helyzeteket alakítottunk ki, a saját térfelére szorítottuk az ellenfelet. Utána váltott az ellenfél és három támadóval kezdte el a letámadást, így már többször kellett magas labdákkal kihozni a játékszert, a játék képe kiegyenlítődött. Hiányérzetem a létszámfölényes támadások befejezése miatt van bennem. Mindent figyelembe véve büszke vagyok a fiúkra, nagyon jó ellenfélre tudtuk rákényszeríteni a saját játékunkat.

KTE LA – III. Kerület 8-1 (5-1)

U12 Dél-kelet, 21. forduló

KTE: Endre – Deák, Horváth, Nyerges M., Nyerges Cs. – Paor-Smolcz, Gál B., Eiler – Turóczy.

Csere: Nyerges M., Ronkó, Riczu, Kovács B., Gál M., Szenczy, Sápi, Meggyesi, Csorba.

Gól: Deák (7.), Eiler (16., 54.), Nyerges Cs. (18., 49.), Paor-Smolcz (20.), Ronkó (39.), Gál B. (43.) ill. Gonda (32.)

Verebélyi Gábor: – Az első húsz percben három pontrúgásból szereztünk jelentős előnyt. Nagy sebességgel tudtunk futballozni, az ellenfél térfelén szereztünk labdákat, ami nagy különbségű sikert eredményezett.

A mérkőzés legjobbja: Deák Gábor

Szerző: KTE/kteakademia.hu