Csak az U16 tudott pontot szerezni ezúttal

Akadémia szekció eredmények.

Három korosztályos csapatunk ezúttal kevésbé sikeres hétvégét tapasztalt meg az akadémia szekcióban. Pontot csak az U16 tudott szerezni Veszprémben.

U19: ZTE – KTE LA 3-1 (2-0)

U19 Alap csoport, 10. forduló

KTE: Katona – Ruzsa, Gondi, Kárpáti, Bálint, Balis, Fodor, Balla, Czenky, Sebestyén, Horváth A. Csere: Virágh, Fazekas, Tarjányi.

Gólszerzőnk: Balis

Lóczi Péter: – Saját magunkat vertük meg. Hiába játszottunk jól és stílusosan, hiába irányítottuk a játékot és birtokoltuk egész meccsen a labdát, ha ajándékba adunk büntetőt és gólokat az ellenfélnek. A ZTE masszívan és elszántan védekezett, élt az általunk felkínált lehetőségekkel. Kár ezért a meccsért, sokkal több is lehetett volna benne.

U17: UDSE – KTE LA 3-1 (1-0)

U17 Alap csoport, 9. forduló

KTE: Péter – Kovács D., Pataki, Szabó Benedek, Osvald, Keindl, Sódar, BVarga M., Doszkocs, Szabó Bence, Lőrincz M. Csere: Hegyi, Lőrincz J., Petényi, Hajma, Kovács M.

Gólszerzőnk: Varga M.

Csima Gyula: – A mai mérkőzésen az első 25 percben fantasztikus játékot produkált a csapat. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, ezeket viszont gyatra százalékban használtuk ki. A bekapott gól után már képtelenek voltunk a jó játékra. Kapkodó és bizonytalan lett a játékunk, illetve sajnos akadt egy-két felelőtlen és hanyag döntés is a pályán, ami megpecsételte a sorsunkat. Lőrincz Matyinak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

U16: Veszprém – KTE LA 0-0 (0-0)

U16 Alap csoport, 10. forduló

KTE: Lázár – Hoffman, Simon, Hegedűs, Balogh, Nagy Á., Köblös, Pacsirta, Fajt, Tóth F., Jozic. Csere: Utasi, Fenyvesi, Supka.

Benke József: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ellenfelünk remekül védekezett, többnyire saját kapunktól kellett építkeznünk. Ezeket sikerült is megoldani, viszont itt kellett volna gyorsabban játszanunk előre. Helyzetkihasználásunkon kell javítanunk, több ziccerünk is volt, de nem sikerült értékesíteni azokat.

Szerző: KTE/kteakademia.hu