Csak az U13 tudott nyerni hétvégén

Pre Akadémia szekció eredmények.

Négy korosztályos csapatunk ezúttal kevésbé jó hétvégét zárt, ugyanis csak az U13 tudott ezúttal pontokat szerezni.

U15: Gödöllő – KTE LA 3-2 (3-2)

U15 Alap, 4. forduló

KTE: Németi – Lippai, Király, Filus, Csernák, Kristóf, Pulai, Kaldenecker, Csorba, Fodor, Varga J. Csere: Ónodi, Laczkó, Nagy M., Lőrincz B., Gulyás.

Gólszerzőink: Pulai, Kristóf

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben mezőnyben dinamikusak voltunk, kombinatívan tudtunk játszani, ebből voltak támadásban lehetőségeink, de a támadóharmadban nem voltunk elég hatékonyak, két szabadrúgásból tudtunk eredményesek lenni. A saját térfélen játékfelépítésben elkövetett kisebb technikai hibáinkat ellenfelünk azonnal góllal büntette. A második félidőben hiányzott belőlünk a sebesség, rossz döntéseket hoztunk és a technikai hibák száma súlyosan megnőtt. Hiába szereztünk a támadóharmadban ígéretes helyen labdát többször is, nem tudtunk gólhelyzetig eljutni. Összességében sebességben és technikai képességben jobb volt az ellenfél, ez jelentette a különbséget.

U14: Szolnok – KTE LA 2-0 (1-0)

U14 Alap (kelet), 4. forduló

KTE: Endre – Szenczy, Csizmadia, Eiler, Rau, Nyerges Cs., Deák, Miskei, Turóczy, Paor-Smolcz, Polgár. Csere: Kerekes, Kocsis, Nyerges M., Fricz.

Dócs Dániel: – Tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés, hiszen ellenfelünk eddig ugyanannyi pontot szerzett a bajnokságban, mint mi. Nálunk a sok hiányzó mellett sokan most tértek vissza a betegségből. A Szolnok sokkal agresszívabban kezdte a mérkőzést, sajnos Turóczy Gergő hamar össze is szedett egy komoly sérülést, több hétre kidőlt a sorból. Nagyon nagy helyzeteket most nem tudtunk kidolgozni, kisebb lehetőségeink adódtak. Nem volt meg a lendület a játékunkban. Nem tudott senki sem kiemelkedni mezőnyben. Hátul viszont nagyot hibáztunk, utolsó emberként passzoltuk el a labdát. A második félidőben minden erőnket a támadásra összpontosítottuk, így megint egy elveszített labdából tudtak minket lekontrázni, ez eldöntötte a mérkőzést.

U13: KTE LA – UTE 3-2

U13 dél-kelet, 4. forduló

KTE: Kocsis – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Madarász, Kárász, Nagy Mihály G., Czibók, Horváth Sz. Csere: Tapodi, Ábrahám, Ónodi, Berta, Nagy A., Takács M., Bagi, Borsos, Kiss.

Gólszerzőink: Csóka, Czibók, Kárász

Verebélyi Gábor: – Küzdelmes, hajtós, jó mérkőzést játszottunk az Újpest ellen. A felkészülés során 5-0-ra veszítettünk ellenük és tudtuk, hogy szögletekből és pontrúgásokból nagyon veszélyesek. A második negyed közepén egy szögletből meg is szerezte a vezetést ellenfelünk. Az első két negyedben nagyon hiányzott a játékunkból a kreativitás, ezzel foglalkoztunk a félidei szünetben. A harmadik negyedben nagyon jó ritmusban sikerült játszanunk és három gólt is sikerült szereznünk, így megfordítottuk a mérkőzést. Az utolsó negyedben az UTE mindent megtett, hogy megfordítsa a mérkőzést, de jól védekeztünk és csak szépíteni tudtak az eredményen- Gratulálok a fiúknak, a legjobb teljesítményt Czibók Dávid nyújtotta ezúttal.

U12: KTE LA – UTE 1-2

U12 dél-kelet, 4. forduló

KTE: Farkas Z. – Szuetta, Füleki, Kern, Bencze, Némedi, Eiler, Beszedics, Komonyi. Csere: Scheiner, Bertus, Bovier, Szikora, Dunai, Szabó B., Lévay, Békési.

Gólszerzőnk: Némedi

Filus Gábor: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, de kimaradtak ezek. Egy kontra után aztán vezetést szerzett az ellenfél. Sikerült kiegyenlíteni egy szép támadás végén, de a mérkőzés utolsó harmadában viszont volt, aki nem tudta felvenni a ritmust, nem tudott hozzátenni a játékhoz, hiányzott a kellő koncentráció. Végül egy egyéni hiba után az ellenfél elvitte a három pontot. Dolgozunk a hibákon, már csak az FTC elleni hazai meccsre koncentrálunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu