Cipőkkel ajándékoztuk meg a jakabszállási utánpótlást

Már több fiatal is bekerült akadémiánkra. 

A KTE LA és a Jakabszállás közt kitűnő a kapcsolat, ami a régiós munka során még szorosabbá vált. A nyári átigazolási időszakban több ifjú tehetség is bekerült akadémiánkra, a magunk módján pedig mi is igyekeztünk segíteni a település futballját.

Czéh László és id. Bertus Lajos

Czéh László RUK koordinátor és játékosmegfigyelő 8 pár futballcipőt adott át idősebb Bertus Lajosnak, akit aligha kell bemutatnunk, hiszen a KTE-ben bemutatkozó, jelenleg az NBI-es Paksban remeklő Bertus „Lali” édesapjáról van szó, aki edzőként továbbra is azon dolgozik, hogy minél több jakabszállási fiatal álma valósuljon meg.

„A Jakabszállással nagyon jó a szakmai kapcsolatunk, nyugodtan mondhatjuk, hogy abszolút baráti, illetve partneri viszony alakult ki köztünk. A Regionális Utánpótlás Központban zajló munka során is nagyon aktívak voltak, rengeteg gyerek vett részt az edzéseken, többekre itt tudtunk felfigyelni. Sokan már az akadémiára is bekerültek, amihez kellet az a rendkívül korrekt hozzáállás is, amit Bertus Lajosék mutattak az átigazolások során. Szeretnénk, ha ez a kapcsolat továbbra is ilyen szoros és jó lenne, a magunk részéről mi is szeretnénk segíteni a helyi futball utánpótlást, ezért is gondoltunk arra, hogy futballcipőkkel támogatjuk a jakabszállási gyerekeket” – mondta Czéh László.

Szerző: KTE/kteakademia.hu