Cegléden folytatódott a régiós bajnokság

Egy győzelem, egy vereség a mérleg. 

U13-as és U12-es korosztályunk a második kört játszotta Cegléden a régiós bajnokságban, az idősebbek három ponttal térhettek haza, míg az U12 fordulatos meccsen maradt pont nélkül.

Az U13 egy rendkívül stabil ellenféllel találkozott, az első játékrészben nem is született gól. Fordulás után aztán Balla szerzett vezetést, de egy sikertelen felszabadítás után a Cegléd még egalizálni tudott. A végén így is a KTE LA örülhetett, az utolsó pillanatokban Pusztai találatával sikerült kiharcolni a győzelmet.

U13: Cegléd – KTE LA 1-2 (0-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 2. forduló

KTE: Polyák – Balis, Nagy K., Jócsák, Visinka – Fodor, Szabados, Tóth B. – Balla, Tóth L., Pusztai.

Csere: Makádi, Faragó, Mányoki, Juhász, Horváth A., Hajnal.

Sziegl Gábor: Cegléden egy masszív csapat ellen tudtunk nyerni, ahol 10 percet leszámítva elégedett voltam a játékkal. Látszódott a csapaton az elképzelés, sokszor kreatív megoldásokat láthattunk. A védekezés nagyjából rendben volt, néha nem voltunk elég zártak, főleg a pálya közepén. A szélső támadóinkat egész jól tudtuk használni, a helyzeteinket ilyen szituációkból tudtunk kialakítani. Simább is lehetett volna az eredmény, ettől függetlenül elégedett lehetek a látottakkal.

Az U12-es csapat jól kezdett, rögtön kézbe vették az irányítást, Lőrincz szólója után pedig a vezetést is sikerült megszerezniük, amit egy kapufa követett szinte azonnal. Tovább növelhette volna csapatunk az előnyét, de egy újabb kihagyott helyzetből kontrát vezettek a hazaiak, amit góllal is zártak, sőt, még a szünet előtt összejött a Ceglédnek a fordítás is. Bár fordulás után sikerült egy távoli lövéssel egalizálni, egy védelmi megingás a hazaiak javára döntötte el a meccset.

U12: Cegléd – KTE LA 3-2 (2-1)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 2. forduló

KTE: Bogdán – Nagy I., Koncz, Gyapjas – Doktor, Losonczi – Bodnár, Lőrincz, Csizmadia D.

Csere: Móczó, Csizmadia L., Nagy B., Gál.

Gól: Nagy Á. (16.), Konrád (25., 57.) ill. Lőrincz (8.), Doktor (50.)

Dócs Dániel: A mérkőzést jól kezdtük, tudtuk irányítani a játékot, nyomás alá helyeztük őket. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen gyorsan vezetést szereztünk, kapufát is lőttünk. A 16. percben egy ziccerünket a kapusba lőttük, a kontrából egyenlített a Cegléd, majd egy alkalommal rést találtak védekezésünkön, így átvették a vezetést. Hosszú mezőnyfölényünk után egy távoli lövéssel egyenlítettünk, sajnos az 56. percben kapusunk mellé ütött egy labdának, így a Cegléd nyert.

Szerző: KTE/kteakademia.hu