Busa, Szamosi, Gondi, Kenderes és Veréb a hét legjobbjai

Jól teljesítettek a fiatalok.

A KTE LA eredményes hétvégén van túl, hiszen öt korosztályunk is pontot, vagy pontokat szerzett. Ismét megkértük az edzőket, nevezzék meg csapatuk legjobbjait.

Busa Vajk

Lóczi Péter (U19): Busa Vajk (PMFC – KTE LA 2-2)

„Busa Vajk hetek óta stabilan, megbízhatóan futballozik, most is. Minden labdát visszafejelt, rendre megelőzte az emberét, a két kapott gól ellenére stabilitást adott a csapat védekezésének. Nem a belső védő az igazi posztja, mégis alázatosan ellátja, remekül megoldja a feladatát!”

Bódi Attila (U17): Szamosi Csanád (Budai FC – KTE LA 1-1)

„Ha két játékost lehetne mondani, akkor Szamosi Csanád és Győri Ábel közösen kapná nálam most ez a díjat. Egyformán hatalmas mezőnymunkát végeztek, a gólunk is kettőjük összjátékából született.”

Szabó Tibor (U16): Gondi Károly (Budai FC – KTE LA 1-3)

„Két akciógólban is részt vett úgy, hogy jobboldali védőként ért fel a támadással.”

Verebélyi Gábor (U13): Kenderes Máté (Karcag – KTE LA 0-16)

„Máté hétről hétre egyre jobban játszik, tette ezt most is ezen a mérkőzésen. Bátran belement a párharcokba, az üres területeket jól vette észre, kérte el a labdákat, ezeket szépen osztogatta játékos társainak, mellette gyönyörű gólt varázsolt a felső sarokba.”

Torbavecz Tamás (U12): Veréb Balázs (Karcag – KTE LA 1-3)

„A mérkőzés legjobbja Veréb Balázs volt, aki sorsdöntő pillanatban higgadt tudott maradni, és góljának köszönhetően győzelemmel zártuk a mérkőzést.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu