Büntetőből sem ment ezúttal a góllövés

Ez nem a mi hétvégénk volt a régiós bajnokságban. 

Az U13 és az U12 a Ceglédet fogadta hétvégén, ez a forduló azonban nem rólunk szólt a régiós bajnokságban. Az U13 két büntetőt is elhibázott, az U12 védekezése ezúttal nem működött megfelelően.

Az U13-as találkozón a vendégek egyszer sem tudtak kapunkig eljutni, a védekezésünk jól működött, azonban mi sem tudtunk igazán sok veszélyt jelenteni. A lehetőségek így is inkább előttünk voltak, de ezen a napon el voltak átkozva fiataljaink, két büntetőt is a kapufára lőttek, így nem született gól a találkozón.

Az U12-es találkozó nem indult ugyan rosszul számunkra, mert bár helyzetekig is eljutottunk, szünet előtt mégis a vendégek szerezték meg a vezetést egy szabadrúgás után levágódó labdából. A második játékrészt újra góllal kezdte a Cegléd, ám erre egy szerencsés öngóllal válaszolni tudtunk. Ennek nem sokáig örülhettünk, a vendégek ismét betalálták, és innentől már nem tudtunk kellően felpörögni ahhoz, hogy újra visszajöjjünk a meccsbe.

U13: KTE LA – Cegléd 0-0 (0-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 15. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Tóth B., Jócsák, Gyapjas – Hajnal, Fodor, Mányoki – Balla, Pusztai, Tóth L.

Csere: Polyák, Szabados, Balis, Horváth, Faragó, Petényi.

Bódi Attila: Nagyon egyoldalú mérkőzés volt. A Ceglédnek egyetlen kapura lövése sem volt, nagyon jól reagáltunk a labdavesztések után, gyorsan visszaszereztük a labdát. Szinte semmi lehetőséget nem adtunk az ellenfélnek a támadásokra. Sajnos mi sem voltunk igazán veszélyesek az ő kapujukra, a fölényünk meddő volt, nem tudtunk élni a kevés lehetőségünkkel.

U12: KTE LA – Cegléd 1-5 (0-1)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 15. forduló

KTE: Móczó – Bodnár, Kovács, Gál, Lőrincz – Sódar, Losonczi, Terbe – Nagy B.

Csere: Csizmadia L., Csizmadia D., Doktor, Koncz, Major.

Gól: Békési (44. – öngól) ill. Nagy Á. (28.), Paskó (38.), Konrád (47., 58.), Velkey (59.)

Dócs Dániel: A második Ceglédet fogadtuk, akiket két héttel ezelőtt edzőmeccsen már legyőztünk. Az edzésmunkánk a héten jó volt, így esélyesnek is esélyesebbnek is éreztem magunkat. Vasárnapra valami történt, mert az első perctől lapos volt a csapat. Akadtak gyengébb teljesítmények, hiába dolgoztunk ki helyzeteket is, mégis ellenfelünk ment előnnyel a szünetre. A szünetben minden cserémet kihasználtam, néhányan jól, néhányan kevésbé jól szálltak be. Bár 2-0 után még szépítettünk, gyorsan kaptuk a harmadik gólt, ami után összeestünk, így nem volt már esélyünk visszajönni. Ez volt az eddigi legnagyobb vereségünk, abban viszont biztos vagyok, hogy ilyen nem fog többet előfordulni. Sorozatban 6 győzelem, 25 rúgott és 5 kapott gól volt a mérlegünk, erre az útra kell visszatérnünk.  

Szerző: KTE/kteakademia.hu