Bravúrt szállított az U15, még sok az MTK az U14-nek

Bódi Attila a vereség ellenére sem csalódott. 

Vegyes eredményeket hozott az MTK – KTE LA párharc szombaton, hiszen az U15-ös korosztály óriási bravúrt ért el azzal, hogy idegenből sikerült elhozniuk a pontokat, az U14 azonban többgólos vereséget szenvedett.

A KTE LA U15 az első percektől felvette a kesztyűt az MTK otthonában, fegyelmezett védekezésük jól működött, ebből rengeteg labdát tudtak szerezni. Az MTK ugyan fölényben volt a meccs folyamán, de ez meddőnek bizonyult, a kecskeméti kontrák ugyanakkor folyamatosan magukban hordozták a gólveszélyt. Alig negyedóra után a vezetést is megszereztük, egy szöglet után felfejelt labdára Heidrich eszmélt a leghatározottabban, ellentmondást nem tűrően robbant be, majd bólintott a hálóba. Még a szünet előtt megduplázta előnyét csapatunk, egy szép kontra végén Goretich tálalt Lengyel elé, aki értékesítette is ziccerét, korán kialakítva a végeredményt.

U15: MTK – KTE LA 0-2 (0-2)

U15 I. osztály, 5. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth Á., Szamosi – Gyarmati, Heidrich, Kovács Á. – Barkóczi (Molnár 67.), Goretich (Pető 61.), Lengyel (Szalai 77.).

Gól: Heidrich (13.), Lengyel (36.)

Lóczi Péter: Hatalmas bravúrgyőzelmet arattunk az osztály egyik legjobb csapata ellen, óriási gratuláció a csapatnak! Végig szervezetten, lelkesen és jól futballoztunk, mindenki hozzá tudott tenni ehhez a sikerhez, teljesen megérdemelt a győzelmünk! Ez a diadal akkor ér valamit, ha jövő héten a Békéscsaba ellen hazai pályán is begyűjtjük az újabb 3 pontot, Nem szabad hátradőlnünk, dolgozunk tovább!

Fiatalabb korosztályunk számára az MTK még nagy falatnak bizonyult, a hazai húsz perc alatt kétgólos előnyre tettek szert, amit a folytatásban növelni is tudtak, így megérdemelten tartották otthon a pontokat.

U14: MTK – KTE LA 5-0 (3-0)

U14 I. osztály, 5. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 63.) – Erhardt (Szekeres 63.), Baranyi, Kónya, Ruzsa – Fekete (Geiger 71.), Gondi – Kajtár (Veréb 50.), Átrok, László (Hábenczius 50.) – Bálint (Ludvigh 71.).

Gól: Barkóczi (18., 19., 47.), Hegedűs (32.), Erdős (44.)

Bódi Attila: Lehet, hogy furcsán hangzik, de akik látták a mérkőzést, azok biztosan érteni fogják. A 0-5 ellenére is elégedett vagyok a csapattal! Bátor, kezdeményező futballt játszottunk, amiben benne volt a kockázat, de csak így fejlődhetünk olyan csapattá, hogy idővel egy MTK szintű akadémia ellen is eredményesek legyünk!

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu