Bravúros sikerek a Vidi ellen

Bajnokot vert az U15. 

Az U15-ös és U14-es élvonalban ezúttal a MOL Vidi FC volt a KTE ellenfele hazai környezetben. Az U15 a tavalyi bajnokot tudta két vállra fektetni, az U14 nagyon hosszú nyeretlenségi szériáját törte meg jó játékkal.

Majoros Benjámin duplázott

Az U15 egy rendkívül kiegyenlített mérkőzést tudott játszani az idén is bajnoki címért küzdő Vidivel. Bár a fehérváriak esélyeshez méltóan, végig nagy fölényben tudtak futballozni, a mieink ezt lelkes, szervezett és koncentrált játékkal tudták ellensúlyozni. A nagy küzdeni akarásnak végül meglett a gyümölcse, a hajrában Gyarmati szerezte meg a győztes gólt egy jobboldali beadást követően.

Az U14 hosszú ideje nem örülhetett sikernek, így természetesen nagy bizonyítási vágy munkálkodott ezúttal is a gyerekekben. Az első játékrészben nem született gólt, fordulás után aztán Majoros Benjámin szerezte meg a vezetést egy szép akció végén. Bár azonnal egalizáltak a vendégek, ez nem törte meg csapatunkat, Majoros újabb nagyszerű góljával itthon tartottuk a pontokat.

U15: KTE LA – MOL Vidi FC 1-0 (0-0)

U15 I. osztály, 17. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Szél, Horváth, Szamosi – Heidrich (Lisku 73.) – Barkóczi, Kovács Á. (Molnár 21.), Szalai (Gyarmati 46.), Lengyel – Goretich.

Gól: Gyarmati (73.)

Lóczi Péter: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, a tavalyi bajnokot sikerült legyőzniük. A Vidi végig uralta a meccset, jobban játszott nálunk, de fegyelmezett és szervezett védekezéssel, illetve egy kis szerencsével itthon tartottuk a három pontot. Játékfelépítésben és szervezésben javulnunk kell, de ez a siker önbizalmat adhat mindenkinek!

 

U14: KTE LA – MOL Vidi FC 2-1 (0-0)

U14 I. osztály, 17. forduló

KTE: Radnóti – Benke, Nagy K., Kónya, Ruzsa – Erhardt, Majoros – Bálint, Átrok (Balla 71.), Fekete (László 78.) – Vincze (Gondi 53.).

Gól: Majoros (55., 62.) ill. Zelizi (56.)

Csima Gyula: Sokkal jobban sikerült ez a meccs számunkra, mint legutóbb az Újpest elleni. Bizonyos játékhelyzetekben még egy picit lassúak vagyunk, ezeken kell javítani. Külön örülök annak, hogy 1-1 után sem estünk össze, rá tudtunk erősíteni a játékunkra. Nagyon fontos két meccs jön most számunkra, ezeken szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

Szerző: KTE/kteakademia.hu