Bravúros fordítás, nagy különbségű vereség

Lóczi Péter igazi futball élményt kapott a srácoktól. 

Ellentétes utat járt be csütörtökön az U15 és az U14 az élvonalban. Míg múlt héten az U14 tudott magabiztos győzelmet szállítani, addig most a DVSC túl nagy falatnak bizonyult nekik, az U15 azonban parádés második félidővel tartotta itthon a pontokat.

Az U15-ös meccsen a DVSC egy pontrúgás után szerzett vezetést, Krajcsovics csúsztatott a kapuba egy felívelést. A KTE LA a nagyobb nyomás idején is meccsben maradt, köszönhetően Gyapjas bravúrjainak is, a hajrában ennek meg is lett az eredménye, az utolsó öt percben tudtunk fordítani Molnár, illetve Gyarmati találataival. Az U14 ezen a napon nem tudta felborítani a papírformát, a DVSC végig magabiztosan futballozva, a végére nagy különbségű sikert aratott.

U15: KTE LA – DVSC 2-1 (0-1)

U15 I. osztály, 24. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Horváth, Heidrich, Szamosi – Goretich, Lisku (Ádelhardt 60.), Kovács Á. (Szalai 71.) – Barkóczi, Gyarmati (Molnár 58.), Lengyel.

Gól: Molnár (75.), Gyarmati (78.) ill. Krajcsovics (33.)

Lóczi Péter: Hihetetlen mérkőzés volt, igazi nagybetűs csapatként diadalmaskodtunk! A keret összes tagja hozzátett ehhez a bravúros fordításhoz. A Debrecen jobb csapat, jobban is játszott, mégis végig hittek a gyerekek magukban, rengeteget tettek a sikerért és a szerencséért. Köszönöm nekik ezt a futball élményt, nagyon jó csapatom van!

U14: KTE LA – DVSC 0-6 (0-2)

U14 I. osztály, 24. forduló

KTE: Csikós – Benke (Szekeres 59.), Nagy, Kónya, Ruzsa – Bálint (László 53.), Erhardt, Gondi, Vincze (Veréb 68.) – Majoros (Ludvigh 68.) – Fekete (Baranyi 59.).

Gól: Takács (19.), Szakács (20., 63., 80.), Horváth-Gaudi (45.), Kokovai (53.)

Csima Gyula: A DVSC fizikálisan, játékban és technikailag is előttünk jár jelen pillanatban, van tehát még hova fejlődnünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu