Bozsik-program: Felemás hétvégén van túl az U10 és az U11

Nyíregyházán jártak ezúttal. 

Két korosztályos csapatunk folytatta a Bozsik „A” tornák sorát, ezúttal Nyíregyházára látogattak, ahol már megszokott ellenfeleikkel találkoztak. Az U11-es korosztály eddigi legjobb szereplésén van túl, az U10-es együttes egy nehezebb hét után utazott.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11) értékelése):

„Eredmény szempontjából most szerepeltünk eddig a legjobban, két győzelmet szereztünk. A Békéscsabától kiélezett meccsen kaptunk ki egyetlen góllal, a Debrecen és a Nyíregyháza fölénk nőtt, nem tudtunk labdát birtokolni, így sima vereségeket szenvedtünk. A DVTK és a Szolnok ellen főleg jó mentalitásunknak köszönhetjük a győzelmeket. Teljesítményünk ezúttal nagyon ingadozó volt, de az elmúlt fordulókhoz képest sikerült megint előrébb lépnünk. Szembetűnő a fejlődés azoknál a játékosoknál, akik hétről hétre rendszeresen részt vesznek az edzéseken és mérkőzéseken. Csapatunkból Kenderes Máté kapott különdíjat a tornán mutatott kombinatív játékáért.”

Verebélyi Gábor (KTE LA U10) értékelése:

„Nehéz perióduson vannak túl a srácok, és az elmúlt három hét munkája látszódott is rajtuk. agyon Nagyon fáradtak voltak ezen a tornán, ehhez még egy majdnem 4 órás utazás is párosult. Főleg kapus poszton hibáztunk nagyokat, de a védekező harmadban is rengeteg hibát vétettünk, amelyeket az ellenfeleink könyörtelenül kihasználtak. A csapat legjobb játékosa Lippai Tamás lett, aki fontos gólokat szerzett, nagyon sokat dolgozott.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu