Biztosan dobogós az U19

Eredmények.

Akadémia szekciónk csapatai egyaránt fordulót játszottak hétvégén, az U19 már utolsó fellépésén is túlesett. A bajnok PMFC-től elszenvedett vereség ellenére, a dobogó már garantált, már csak az érem színe az, ami a riválisok eredményein múlik. Az U17 ponttal gazdagodott, míg az U16 gólzáporban maradt alul.

U19: PMFC – KTE LA 2-1 (1-1)

U19 Alap csoport, 22. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ruzsa, Ladányi, Majoros, Balis, Tóth L., Balla, Fodor, Kovács P., Czenky. Csere: Béleczki, Varga B., Kárpáti.

Gól: Morvai (42.), Ócsai (83.) ill. Horváth (34.)

Kiállítva: Nagy (71.) ill. Balis (88.)

Lóczi Péter: – Fordulatos és izgalmas meccsen maradtunk alul a már bajnok Pécs otthonában. Háromszor volt a saját kezünkben a sorsunk, de sem a vezetéssel, sem a büntetővel, sem az emberelőnnyel nem tudtunk mit kezdeni, így a PMFC győzelme megérdemelt. Talán a mérkőzés tétje görcsössé tette a játékosokat, nagyon akartak, de a minőség most hiányzott a játékunkból. Az eredmények szerencsés alakulása miatt a bronzérem már biztos, a héten dől el, hogy lesz-e ezüstérem belőle.

U17: UDSE – KTE LA 1-1 (1-0)

U17 Alap csoport, 20. forduló

KTE: Hajnal – Szabó Benedek, Keindl, Vincze, Sódar, Révész, Kovács M., Szabó Bence, Petényi, Varga M., Osvald. Csere: Dömötör, Hegyi, Hajma, Tóth F., Lőrincz.

Gól: Varga M. (39.) ill. Miskolczi (89.)

Csima Gyula: – Dinamikus, sok technikai hibával tarkított mérkőzésen vagyunk túl. Sokadik olyan összecsapásunk, amikor nagyon megdolgoztunk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Sajnos döntő pillanatokban hibázunk. A védekezésünk sem tökéletes, mindig van egy-két hiba, amit az ellenfél kihasznál. A játékunkból hiányzik a futball fontos eleme, egy kis adag szerencse.

U16: III. Kerület – KTE LA 4-3 (1-2)

U16 Alap csoport, 20. forduló

KTE: Sólya – Utai, Fajt, Hegedűs, Balogh, Fürj, Köblös, Révész, Supka, Tóth F., Túri. Csere: Vincze, Sindel.

Gól: Gosztola (41.), Orosz (50.), Tóth B. (87.), Borsay (89.) ill. Révész (11.), Supka (20., 61.)

Benke József: – Izgalmas, nagy iramú mérkőzésen az utólsó pillanatokban maradtunk alul a listavezető ellen. Szűkös kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek, végig próbáltuk az előre megbeszélt taktikánkat megvalósítani, ezt sikerrel meg is tudtuk oldani, sajnos az utolsó pár percre fizikálisan és mentálisan is elfáradtunk. Ezt ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. Gratulálunk az egész csapatnak, mindenki kihozta magából a maximumot.

Szerző: KTE/kteakademia.hu