Betegség tizedeli csapatainkat

Extra erőbedobás kell mindenkitől Gyulán.

Nehéz meccsekre készül a KTE LA U17 és U16, hiszen betegség miatt rengeteg játékos dőlt ki az utóbbi napokban. Az U16 már a Budai FC ellen is erősen tartalékosan lépett pályára legutóbb, de most a Grosics Akadémia elleni találkozók előtt sem sokkal jobb a helyzet.

Széchenyi Márton 

Széchenyi Márton (KTE LA U17):

„Annak ellenére, hogy a sereghajtóhoz utazunk, nagyon nehéz dolgunk lesz. Egy betegséghullám ért el minket, ami minden korosztályt érint szinte, így gyakorlatilag annak is örülünk, ha tisztességgel ki tudunk állni. Nagyon bízom benne, hogy pont ezért megmutatjuk majd azt a Grosicsnak, hogy „tökös” kecskeméti srácok vagyunk, még kis létszámban is! Győzelemre szeretnénk játszani, amihez hiba nélkül kell futballoznunk. Bár szerettünk volna halasztani, ellenfelünk ebbe nem akart belemenni, éppen ezért is lenne elégtétel számunkra a három pont.”

Bódi Attila (KTE LA U16):

„Ősszel nagyon fájó vereséget szenvedtünk a Grosicstól, természetesen szeretnénk revansot venni, de erre nem sok esélyünk van. Olyan komoly lázzal járó betegség támadta meg a csapatot, hogy hétfőn és kedden csak 5 mezőnyjátékos tudott edzeni! Nagy kérdés, hogy egyáltalán mennyien és milyen állapotban leszünk majd. Ennek tükrében nem igazán tudok okosat mondani most a mérkőzéssel kapcsolatban.”

03.07. (szombat)

U17, U16: Grosics Akadémia – KTE LA, 11:00 és 13:00

Helyszín: Gyula

Szerző: KTE/kteakademia.hu