Bemutatkozásokkal indult a felkészülés, több új edző is érkezett!

KTE legenda az akadémia edzői stábjában!

Hétfőn négy korosztály is elkezdte a felkészülést a következő szezonra, az U19, az U17, az U16 és az U14 számára is véget ért a nyári pihenő. Minden korosztályunk új edzővel kezdi meg a munkát, de az új szakmai vezetés is bemutatkozott.

Reggel egyelőre a Széktói Stadion főépületében gyülekeztek a gyerekek, a sárga épület felújítása ugyanis még zajlik, így néhány hetet várni kell az új öltözők átvételével. A gyerekeket több új élmény is várta, hiszen amellett, hogy új edzőkkel kezdik meg a felkészülést, az új szakmai irányítás is bemutatkozott.

A KTE Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója júliustól a felnőtt csapat vezetőedzője, Szabó Tibor. Munkáját képzési menedzserként Csima Gyula segíti, aki saját csapatot nem kap, azonban a teljes akadémiai képzési rendszert ellenőrzi és felügyeli az edzéseken és a mérkőzéseken.

Szabó Tibor bemutatta az öltözőkben az új edzőket, az U19-es csapatot egy KTE legenda, a hosszú évek után Kecskemétre visszatérő Csordás Csaba irányítja majd. Az U17-es és az U16-os együttes élére egy-egy teljesen frissen érkező szakember kerül: az idősebbeket Király Dávid, míg a fiatalabbakat Széchenyi Márton vezeti majd. Változás történt az U14-nél is, itt Bódi Attila veszi át a munkát.

A bemutatkozások után el is kezdődött a munka, ráadásul egy pályaavatással, hiszen akadémistáink először edzhettek a Tó Hotel melletti pályákon, melyek tavasszal készültek el.

Képgaléria ITT!

Frissen érkező edzőinkkel hamarosan bővebb bemutatkozó interjút is közlünk majd! 

Szerző: KTE/kteakademia.hu