Békéscsabán nyert nehéz meccset az U19

Az U17 és az U16 kikapott.

Akadémia szekcióhoz tartozó korosztályos csapataink kivétel nélkül bajnokikat játszottak hétvégén, közülük ezúttal az U19 tudott nyerni.

U19: Békéscsaba – KTE LA 0-1 (0-1)

U19 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ruzsa, Ladányi, Majoros, Czenky, Balis, Balla, Béleczki, Fazekas, Szabó H. Csere: Mihály, Szabó Á., Tarjányi.

Gól: Majoros

Lóczi Péter: – Megérdemelt győzelmet arattunk, jól és tudatosan játszottunk. Többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de a helyzetkihasználásunk akadozott, rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. Békéscsabáról elvinni a három pontot nem könnyű feladat, büszke vagyok a csapatra, mert mentálisan nagyon erősek voltak a játékosok.

U17: Illés Akadémia – KTE LA 3-1 (1-0)

U17 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Péter – Keindl, Pataki, Szabó B., Osvald, Révész, Lőrincz M., Varga M., Dömötör, Lőrincz J., Sódar. Csere: Doszkocs, Kovács D., Hajma, Kovács M., Petényi.

Gólszerzőnk: Varga M.

Csima Gyula: – Amit a héten gyakoroltunk, azt 75 percig nagyjából sikerült megcsináli. Próbáltunk a középpályán labdát szerezni, a megszerzett labdákból kombinatív játékkal támadásokat indítani. Sajnos az utolsó negyedórában a szélső pozíciókban lévő játékosok sok védekezési hibát követtek el, amit a pálya tengelyében nem tudtunk kijavítani. Igaz az is, hogy az ellenfél cseréi nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Maga a mérkőzés egyébként minden szempontból jól szolgálta a játékosok fejlődését.

U16: KTE LA – Gyirmót 0-1 (0-0)

U16 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Katona – Fürj, Fajt, Hoffman, Balogh, Nagy Á., Köblös, Simon B., Pacsirta, Tóth F., Jozic. Csere: Utasi, Juhász, Supka.

Benke József: – Fájó vereség hazai pályán. Többnyire a mi akaratunk érvényesült a mérkőzés folyamán, ellenfelünk alig veszélyeztette a kapunkat. Többnyire kontratámadásokkal, felívelt labdákkal próbálkoztak. Játékunkból hiányzott a sebesség és a dinamika, emellett rengeteg technikai hibát vétettünk, az utolsó passzok pontatlanok voltak. Ebben fejlődnünk kell, hogy eredményesek is legyünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu