Békéscsabán játszott edzőmeccset az U13 és az U12

Jövő héten rajtol számukra a bajnokság.

A KTE LA korosztályos csapatai Békéscsabán még csak edzőmeccseket játszottak, hiszen a régiós bajnokság csak szeptember első hétvégéjén startol el.

U13: Békéscsaba – KTE LA 3-2 (Gól: Fürj, Méhes)

Verebélyi Gábor: Óriási hátrányból kezdtük a mérkőzést, az első harmadban három gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek. Mellette középpályán rengeteg technikai hibát vétettünk, főleg az átvételeknél pattant el tőlünk a labda, a passzok erőssége sem volt a legmegfelelőbb. Sokat tudunk ebből a mérkőzésből tanulni. Az utolsó harmadban azért sikerült két szép gólt szereznünk, az ellenfelet a kapu elé szegezni, de az egyenlítést nem sikerült kiharcolni. Ami pozitív viszont, hogy kondícióban rendben vagyunk, a 75 percet rendben végig tudtuk játszani. Roza Zétényt, Fürj Bencét, Hoffman Csanádot tudom kiemelni.

U12: Békéscsaba – KTE LA 1-3 (Gól: Lőrincz 3)

Torbavecz Tamás: A mérkőzés első harmadában jó elgondolás szerint építettük fel a játékunkat, de lassan játszottunk. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, de ezeket mind elpuskáztuk, majd hátrányba kerültünk. A második harmadban támadás építésben növeltünk a tempón, aminek köszönhetően ellenfelünk védekezése szétcsúszott, fordítani tudtunk. A harmadik harmadban teljesen beszorítottuk ellenfelünket a kapujuk elé, sok helyzetet dolgoztunk ki, újabb gólt szereztünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu