Békéscsabán folytatódott a kiemelt Bozsik-program

Jó meccsekkel.

A KTE LA U11, U10 és U9 ezúttal Békéscsabán lépett pályára a kiemelt Bozsik-program keretein belül. A házigazdák mellett a Szolnok és a Szeged volt az ellenfél.

Pelikán István (U11): – Sok betegség miatt kevés 2011-es, viszont több 2012-es születésű játékos vett részt ezúttal a tornán. A legerősebb csoportban így sem vallottak szégyent. Szoros mérkőzéseket játszva, szervezetten és jól futballoztak a gyerekek.

Filus Gábor (U10): – A gyerekek jót teljesítettek, ügyesen fociztak. Öröm látni, hogy mindenki előrébb lépett saját magához képest. Sok szép cselt és megoldást láttam, amit sikeresen oldottak meg, vagy olyan pozitív döntéseket hoztak az esetek nagyobb részében, amelyek az eredményt nagy mértékben befolyásolták. Gratulálok mindenkinek!

Fűkő Péter (U9): – A gyerekek ügyesek voltak, sok jó teljesítmény volt a csapaton belül. A támadás befejezéseinken még mindig javítani kell, mert nagy százalékban nem góllal végződnek a lövések. A védekezésben picit lehetnénk labdacentrikusabbak. Összeségében gratulálok a fiúknak, szuperek voltak. Ellenfeleinknek szintén gratulálunk, ügyesen fociztak.

Szerző: KTE/kteakademia.hu