Békéscsabán folytatódott a Bozsik-program

A második kört rendezték.

A KTE LA U11 és U10 folytatta szereplését a kiemelt régiós Bozsik-programban, melyet ezúttal Békéscsabán rendeztek meg. A torna után most is az edzőket kértük fel egy értékelésre.

Sziegl Gábor (U11):

„Egyelőre van még lemaradásunk a többiekhez képest, de már most is voltak előremutató, pozitív elemek a játékunkban. A célunk az, hogy hétről hétre fejlődjünk, illetve mindig lépjünk egyet előre.”

Dócs Dániel (U10):

„Már most több pozitív élményünk volt, mint egy héttel ezelőtt, főleg védekezésben léptünk előre. A sorsolás nem igazán kedvezett, hiszen két egymást követő meccs után hármat is pihentünk, majd hármat játszottunk, ez a torna végére rányomta a bélyegét. A Diósgyőr kivételével mindenkivel partiban voltunk, a Békéscsabával és a Debrecennel kifejezetten jó meccseket játszottunk. Külön öröm, hogy amit kértem a srácoktól az első torna után, azt most vissza is láttam, kitűnő egyéni megmozdulásokból is volt szép számmal. Jó iramú meccseket játszottunk, eredményes napot zártunk fejlődés szempontjából. Egy lépcsőfokot léptünk előre, de még sok vár ránk."

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu