Beharangozó: Az U16 veretlen maradna, újra nyerne az U15 és az U17

U12-től U19-ig minden csapatunk bajnokit játszik. 

Már pénteken elkezdődik a hétvégi bajnoki forduló csapatainknak, hiszen az U16 és az U17 Gyirmótra utazik. Széchenyi Márton csapata még veretlen, ezt a sorozatot természetesen tovább nyújtanák, de jó formában van az U15, illetve az U17 is.

09.28. (péntek):

U17, U16: Gyirmót – KTE LA, 15:00 és 15:00

Az U17-es együttes nem kezdte rosszul a szezont, hiszen 5 meccsükből 3-at megnyertek, amivel az 5. helyet foglalják el a tabellán. A mezőny eleje egyben van, hátrányuk csupán három pont az első helytől. A Gyirmót egyetlen pontot szerzett eddig, így mindenképpen fontos lenne begyűjteni a győzelmet.

Az U16 veretlen, 4 győzelem mellett csak egyetlen döntetlen csúszott be eddig veretlen sorozatukba. A második helyről várják a gyirmóti kirándulást, csupán gólkülönbségük miatt nem vezetik a tabellát. Vendéglátónk itt is hasonló erőt képvisel, vereségek mellett ők azért egy győzelmemnek már örülhettek

09.29. (szombat):

U19: KTE LA – Békéscsaba, 12:00 (SZIK 1-es pálya)

Csordás Csaba együttese egyelőre kevésbé eredményes, s bár egy kivételtől eltekintve rendre szoros meccseket játszottak, egyelőre csak a Kaposvár elleni siker jött össze. A góllövő cipők előhúzása sokat lendítene a társaságon, hiszen három alkalommal sem sikerült bevenni az ellenfél kapuját. Egy alsóházi rangadót játszunk így az eddig pontot sem szerző Békéscsaba ellen, akik ellen Kovács Dániel nem állhat a kapuban eltiltása miatt.

U15, U14: KTE LA – Békéscsaba, 10:00 és 10:00 (SZIK 1-es és 2-es pálya)

Élvonalban szereplő korosztályainkra nem lehet panaszunk, mert eddig igen szépen gyűjtögették a pontokat. Az U15 nagy bravúrt ért az előző körben azzal, hogy idegenben verték meg az MTK-t, előtte ráadásul a Nyíregyháza ellen is nagyon szép győzelmet arattak. Most a sereghajtó Békéscsaba ellen kellene folytatni a jó sorozatot, amivel akár a dobogóra is felléphetnének az eredmények szerencsés alakulásával.

Az U14 számára a régiós bajnokság után hatalmas ugrásnak számít az első osztály, de a korosztály nagyon szimpatikus, bátor és lelkes játékkal vette fel eddig a kesztyűt a riválisokkal szemben. Az MTK ellen ugyan még nem volt esélyük az előző körben, de az eddig megszerzett 7 pont, illetve játék is előremutató. Most a dobogós Békéscsaba jön majd Kecskemétre, akikkel egy rendkívül fordulatos, 4-4-es döntetlent játszottak nyáron felkészülési meccsen Bódi Attiláék.

09.30. (vasárnap):

U13, U12: KTE LA – Békéscsaba, 10:00 és 10:00 (Széktói 2-es pálya és műfű)

A régiós bajnokságban idén erősebbnek tűnő mezőny állt össze. Az U13-as korosztály még veretlen, a Békéscsaba UFC ellen jó eséllyel folytathatják is ezt a sorozatot Sziegl Gáborék. Az U12 egyelőre szokja még a számukra új bajnoki rendszert, Dócs Daniék első sikerükre hajtanak a sereghajtó ellen.

Szerző: KTE/kteakademia.hu