Bebiztosítottuk az élvonalbeli tagságot

Az U14 sikere különösen sokat ért Szombathelyen.

A KTE LA U15 és U14 az Illés Akadémia vendége volt hétvégén, ahol végül a fiatalabbaknak sikerült nyernie. Ez a három pont különösen sokat ér, hiszen így már matematikailag is biztosítottuk élvonalbeli tagságunkat a két korosztályban.

Erhardt duplájával nyert az U14

Az U15 kiegyenlített meccset játszott, sőt, kifejezetten jól is futballozott csapatunk, de a kapu előtt teljesen el voltunk átkozva, büntetőt is hibáztunk. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a hazaiaknak egyetlen találat is elég volt a három pont megszerzéséhez. Az U14 gólnélküli első játékrészt követően került hátrányba, egy védelmi megingást használt ki a Szombathely, de Erhardt szép átlövésével gyorsan sikerült egyenlíteni. A végén aztán a győzelem is összejött, ismét Erhardt célzott pontosan, aki a hosszabbításban így három ponthoz juttatta csapatát.

U15: Illés Akadémia – KTE LA 1-0 (0-0)

U15 I. osztály, 27. forduló

KTE: Zábráczki – Győri (Bogdán 74.), Horváth (Török 74.), Heidrich, Szamosi (Ádelhardt 62.) – Kovács Á. – Barkóczi, Goretich (Gyarmati 52.), Szalai (Marsa 62.), Molnár (Pető 62.) – Lengyel.

Gól: Tama (45.)

Lóczi Péter: Talán az idény legjobb játékát nyújtottuk, mégis pont nélkül maradtunk. Eddig a góllövés volt az egyik erősségünk, de ez a mai mérkőzésen nem működött. Rúgtunk 12 szögletet, kialakítottunk ziccereket, de nem sikerült a kapuba találnunk, még büntetőből sem. Mindezek ellenére nem tudom elmarasztalni a csapatot, mert az alázat, akarat, hozzáállás, nagyon jó volt, a kombinatív támadójátékunk is nagyon tetszett. 

U14: Illés Akadémia – KTE LA 1-2 (0-0)

U14 I. osztály, 27. forduló

KTE: Radnóti – Szekeres (Bálint 45.), Benke, Nagy, Vincze – Erhardt, Gondi, Kónya – Átrok – Fekete (Balla 70.), Majoros.

Gól: Fábiánkovits (42.) ill. Erhardt (46., 82.)

Csima Gyula: Nagyszerű meccsen vagyunk túl, ráadásul egy olyan akadémia ellen, mely papíron esélyesebbnek számított. Az első félidőnk nem sikerült igazán jól, ebben benne van az is, hogy egy dugó miatt közel 5 órásra sikerült az utazás. A másodikra feljavultunk, dinamikusak és szervezettek voltunk. Bár a hajrában rúgtuk a győztes gólt, győzelmünk megérdemelt, előtte is megvoltak a helyzeteink, két kapufát is lőttünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu