Ballagóinktól búcsúzunk

Idén a 2001-es születésűek repülnek ki.  

A szezon végeztével most is vannak olyan fiatal futballistáink, akik búcsúznak az utánpótlás kötelékéből, hiszen koruknál fogva már a felnőttek közt kell megállniuk a helyüket innentől. Idén öt akadémistánkra vár ez a feladat.

Jáger Roland, Richter Tamás, Daróczi Dominik, Hirman Kristóf és Szabó Gergő a stáb kötelékében

Hétfőn Dr. Filus Andor, Czéh László, Szabó Tibor, valamint az U19-es együttes trénere, Lóczi Péter várta a játékosokat, akik nem távoztak üres kézzel, hiszen egy emlékplakettet is átvehettek, ami az itt töltött évekre emlékeztetheti őket. Szabó Tibor elmondta, a céljuk az, hogy a jövőben is mindenben segítsék a játékosokat, akkor is, ha éppen másfelé sodorja el őket az élet Kecskemétről.

A rekorder Hirman Kristóf, aki teljes pályafutását a helyi utánpótlásban töltötte, ebben a szezonban az NBIII-as együttesben is többször számítottak rá. Szintén bemutatkozott a felnőtt csapatban már korábban Szabó Gergő, aki három és fél évet töltött a KTE LA-nál, ő télen Ceglédre igazolt, ahol rögtön alapember lett. Daróczi Dominik három évet töltött el nálunk az utánpótlásban, a tavaszi szezon nyitányán rögtön be is mutatkozhatott Monoron az NBIII-ban, de korábban a futsal NBI-ben is megmutathatta tehetségét. Richter Tamás és Jáger Roland is „elballagnak” előbbi három, utóbbi egy év elteltével búcsúzik tőlünk. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu