Bajai tornán szerepeltek a legkisebbek

Az U9 és az U8 utazott. 

Az U9-es és U8-as korosztály hétvégén Baján vett részt tornán, ahol ezúttal Czéh László és Verebélyi Gábor irányításával játszották meccseiket a gyerekek. A mezőnyt a házigazdák mellett még a Szilády RFC, a Mohács és a Kalocsa alkotta.

Az U9-es korosztályt Verebélyi Gábor vezette:

„Nagyon jó keretet sikerült kialakítanunk erre a hétvégére, hiszen meghívót kapott erre a tornára Házi Marcell, az U10-ből pedig visszajátszott Lőrincz Bertalan is. A Mohács ellen magabiztos játékkal kezdtünk, ami a torna végéig elkísért minket, hiszen veretlenül zártunk, minden mérkőzést megnyertünk.  Az összjátékban és labdabirtoklásban sikerült felülmúlnunk az ellenfeleinket, tetszetős játékkal sikerült a támadó zónába juttatnunk a labdát, ott a helyzeteinket kihasználnunk. Gratulálok a fiúknak, nagyon ügyesek voltak!”

Az U8-as korosztályt Czéh László vezette:

„Majdnem a legkisebb korosztályunkról van szó, 2012-es is játszott közöttük. Igazából ez volt számukra az első ilyen jellegű megmérettetés, először szerepeltek tornán. Elégedett vagyok velük, mert nagy elánnal vetették bele magukat a meccsekbe, jól is játszottak, a csapat legjobbja Csikai Robi volt.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu