Az U8-as korosztály tornájával indult az év

Kovács Tamásék nem sokáig lógatták a lábukat

Már január első hétvégéjén pályára lépett legkisebb korosztályunk, hiszen az U8-as együttes egy kiskunhalasi tornán, a Szilády Kupán vett részt. A KTE LA végül az 5. helyen zárt.

A tornáról Kovács Tamás, a korosztály vezetőedzője számolt be:

„Három hét pihenőt követően, rögtön egy kiskunhalasi tornával indítottuk az évet, melyen nyolc csapat vett részt két négyes csoportba sorsolva. A kiegyenlített mezőnyben szoros összecsapásokat láthattunk, ez jellemző volt a mi csoportunkra is. Csapatunk minden mérkőzésen nagyon motiváltan játszott, mezőnyfölényt és sok helyzetet alakított ki. Mind a négy találkozónkon vezetést szereztünk, ennek ellenére a LUA Bajától és a SZEOL SC-től minimális vereséget szenvedtünk, a Szilády RFC csapatát viszont legyőztük a csoportban. A helyosztó mérkőzésen a Móraváros Szeged ellen meggyőző játékkal szereztük meg az 5. helyet. A hozzáállással, a támadások építésével, a helyzetek és a mezőnyfölény kialakításával elégedett voltam, a helyezkedés és a helyzetkihasználás terén fejlődnünk kell.”

A tornán szereplő játékosok: Farkas Zétény, Bovier Dávid, Baranyi Dorina, Bódog Benett, Czéh Kamilla, Komonyi Marcell, Berki Márk, Némedi Bátor

Szerző: KTE/kteakademia.hu