Az U17 nyert, az U16 kikapott Békéscsabán

U17-es és U16-os korosztályos csapatunk ezúttal a Békéscsaba vendégeként lépett pályára hétvégén. Az idősebbek idegenből is elhozták a pontokat, az U16-nak ezúttal ez nem sikerült.

U17: Békéscsaba - KTE LA 1-3 (1-0)

U17 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Ásós - Kiss, Bogdán, Szamosi, Gyulassy - Pető (Marsa 85.), Győri, Szalai, Ádelhardt (Miskolczi 70.) - Haász (Ondó 85.), Gyarmati.

Gól: Mágocsi (22.) ill. Gyarmati (48., 68.), Miskolczi (93.)

Bódi Attila: Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Voltak lehetőségek itt is, ott is, amiből a Békéscsaba használt ki egy védelmi figyelmetlenséget. A második félidőben már mi játszottunk fölényben és a helyzeteket is jól használtuk ki. Többet birtokoltuk a labdát és helyenként a labdát szépen járatva építettünk támadásokat. Külön emeli a győzelem értékét, hogy nehéz körülmények között - műfüvön, óriási szélben - játszottunk. Nem volt könnyű alkalmazkodni, de a csapat nagyon jól reagált!

U16: Békéscsaba - KTE LA 3-0 (2-0)

U16 Alap csoport, 6. forduló

KTE: Petró (Győri 46.) - Gondi, Szekeres, Kovács P., Ruzsa - Szabó H. (Sebő 69.), Bálint, Erhardt (Szabó B. 80.), Kajtár - Karsai (Kovács 80.), Frey (Molnár 46.).
Gól: Pálfi (25.), Kovács (33.), Ilyés (89.)

Szabó Tibor: Megérdemelten nyert a Békéscsaba, nem voltunk kellően frissek és hatékonyak a befejezéseknél. Mezőnyben játszottuk a saját játékunkat, az akarati dolgok is rendben voltak, de ez egy olyan meccs volt, amin reggelig se lőttünk volna gólt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu